Η διαμάχη δύο πρώην βουλευτών Δωδεκανήσου

Όπως και να έχει παρουσιάζει ενδιαφέρον όταν δύο πρώην βουλευτές διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο facebook.

Όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση που συνέβη μεταξύ του κ. Βασίλη Παπανικόλα και του κ. Δημήτρη Γάκη, μεταξύ των οποίων υπήρξε ο εξής διάλογος:

«Βασίλης Παπανικόλας: Προχθές συνάντησα τυχαία κάποιον γνωστό μου που νοσηλεύτηκε την προηγούμενη βδομάδα στο Νοσοκομείο της Ρόδου (ναι, της κοσμοπολίτικης και πρώτου τουριστικού προορισμού στη χώρα, Ρόδου) ...

-Βασίλη, μου λέει, θα σου πω μόνο πως δεν είχαν ούτε χαρτί υγείας.. Πήγε η γυναίκα μου και αγόρασε μια συσκευασία των 10 ρολών για τον θάλαμο μου και τον άφησε στη "στάση" των νοσηλευτών της κλινικής.. Απορώ πως αμέσως "έπεσε σύρμα" στις διπλανές κλινικές και σε 10 λεπτά είχαν εξαφανιστεί όλα τα ρολά.. τριτοκοσμικές συνθήκες σου λέω...!!!

Μετά από αυτή τη συνομιλία (και τα όσα μου μεταφέρουν κατά καιρούς γιατροί, νοσηλευτές -τριες και διοικητικοί), η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ απλώς αναφέρεται μόνο στα πολύ - πολύ ουσιώδη...... Κρίμα!!!!!!!!!!!

Δημήτρης Γάκης: Βασίλη Βούλτεψη μου θυμίζεις. Άντε καιρός είναι να ...γυρίσουμε στην κανονικότητα.

Βασίλης Παπανικόλας: μου θυμίζεις Αλαβάνο. Ξέρεις, εκείνον που του έφαγε τη θέση ο "μικρός"... Όσο για την κανονικότητα, αν δεν το έμαθες, ξαναγυρίσαμε από τις 7 Ιουλίου. Δεξιά είναι, αλλά πολύ καλύτερη από εκείνη του μείγματος Καμμένου - Πολάκη.

Δημήτρης Γάκης: 1. Εμένα Βασίλη κανένας δεν μου έφαγε τη θέση. Ο Δωδεκανησιακός λαός ψήφισε. Η πρωτιά του «μικρού», όπως εννοείς τον Νεκτάριο είναι πολύ καθαρή.
2. Ας μη χρησιμοποιούμε όμως τόσο ρατσιστικά παραδείγματα, υπάρχουν πιο οικεία που περιγράφουν φάγωμα θέσεων.
3. Η κανονικότητα στο νοσοκομείο μάλλον... δεν επανήλθε ακόμα την περιμένουμε ε;
4. Να το λέμε καθαρά Βασίλη. «Αγαπάμε Ν.Δ. αγαπάμε Μητσοτάκη»

Βασίλης Παπανικόλας: Δημήτρη, σοβαρά τώρα με τρολάρεις για αγάπη προς την ΝΔ; Ξέχασες κιόλας την "ανάρμοστη σχέση" σας με τον ακροδεξιό Καμμένο και τους ΑΝΕΛ; Αλλού λοιπόν αυτά και Καλή Παναγιά σου εύχομαι!»