Δελαπόρτας, η επιστροφή στον Φοίβο

Θέση στην ομάδα της καρδιάς του, τον Φοίβο, έχει και πάλι ο Άκης Δελαπόρτας.

Ο άνθρωπος που έχει θητεύσει σε όλα τα πόστα στον συγκεκριμένα σύλλογο καθώς υπήρξε ποδοσφαιριστής ενώ διετέλεσε και προπονητής αλλά και πρόεδρος, είναι πανέτοιμος να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του. Αυτή τη φορά από το πόστο του γενικού αρχηγού. 

Με την κίνηση αυτή, ο σύλλογος της Κρεμαστής φανερώνει ότι θέλει να οργανώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το ποδοσφαιρικό του τμήμα στοχεύοντας να δημιουργήσει κάτι πολύ δυνατό για τα επόμενα χρόνια.

Εξάλλου, στόχος της διοίκησης είναι να βάλει τον Φοίβο σε εντελώς διαφορετικές βάσεις. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Η διοίκηση του Φοίβου Κρεμαστής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της για τη θέση του γενικού αρχηγού με έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα του Φοίβου και αυτός είναι ο Ζήσιμος (Άκης) Δελαπόρτας. Τον καλωσορίζουμε στα νέα του καθήκοντα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Ξεκίνησε και η Ελπίς Κρεμαστής
Στο μεταξύ, την προετοιμασία της ενόψει της νέας χρονιάς ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη και ο ΓΣ Ελπίς. Πρόκειται για τη θυγατρική ομάδα του Φοίβου που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.

Προπονητής είναι ο Κώστας Ζουρούδης και οι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ είναι από το Εφηβικό του Φοίβου αλλά και ορισμένες μετεγγραφές που έγιναν και είναι οι εξής:

Κοντογιάννης Παναγιώτης  από Ευκλή (τερματοφύλακας)
Φλεβάρης Μιχάλης από ΑΣ Χάλκης
Ράκας Θανάσης από Ακουσίλαο
Μπαλάκης Λευτέρης από Νηρέα
Ζουρούδης Κυριάκος από ΑΣ Χάλκης
Ευθυμίου Κώστας από ΑΣ Χάλκης
Κίτσος Ζαχαρίας από ΑΣ Αρένα
Σιμιτζής Γιώργος από εφηβικό Ιάλυσου
Στεφανίδης Νίκος από εφηβικό Ιάλυσου
Καραβόλιας Μανώλης από εφηβικό Ιάλυσου
Βογιατζής Γιώργος από Ασπίδα Σαλάκου
Διακομανώλης Μανώλης από Αλθαιμένη Κρητηνίας
Ταουλάραϊ Ματέο.

Όλες οι προπονήσεις γίνονται στο γήπεδο της Κρεμαστής ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνει και το πρώτο φιλικό με αντίπαλο τους Πάνθηρες.