Ο κορυφαίος Chef Χρόνης Δαμαλάς στο εστιατόριο Terra Med Restaurant στο Φαληράκι!

Ο Χρόνης Δαμαλάς ένας από τους πιο δημιουργικούς και ταλαντούχους Executive Chef μαγειρεύει ιαπωνική fusion κουζίνα. Θα τον βρείτε ως Resident Chef στα Cavo Tagoo Mykonos & Santorini και στο Izakaya στην Αθήνα.

Στην Ρόδο θα βρίσκεται αύριο στο εστιατόριο Terra Med Restaurant, του Ξενοδοχείο Kouros Exclusive. Την υπέροχη βραδιά θα συνοδεύσουν με ζωντανή μουσική η Βάλια Ζόππα και ο σαξοφωνίστας Λευτέρης Χατζηαντώνης.

Το μενού της βραδιάς:
• Gyoza Dumpling Σπανακόπιτα
• Carpaccio Λαυράκι με αχινό τσίλι και πάσιον φρουτ
• Τραγανό Ρολό με ταρτάρ σολομού, μαύρη Τρούφα,  μπρόκολο και γιαπωνέζικη μέντα
• «Πεπονάκι» με καπνιστό Χέλι, γυαλιστερές, αβγό ποσέ και φύκια
• Αρνάκι με μελιτζάνα, miso και καπνιστό γιαούρτι
• Ψητός ανανάς, παγωτό καρύδα, κραμπλ μπαχαρικών και mango/jalapeño couli

Περισσότερες πληροφορίες για τον Chef
Αγάπησε τη μαγειρική και κατάλαβε γρήγορα από μικρός πως αυτό θα είναι το επάγγελμά του. Σπούδασε στο περίφημο CIA (Culinary Institute of America) και στη συνέχεια είχε μια πλούσια επαγγελματική θητεία στο εκπληκτικό Nobus της Νέας Υόρκης, στο Le Moulin de Mougins ** στη Γαλλία, στο Berasategui *** και στο Arzak*** στην Ισπανία, στο La Via Romana στην Ιταλία, στο Zuma Dubai στα Αραβικά Εμιράτα κ.α.

Γνώστης της Ιαπωνικής κουζίνας μαγείρεψε για τους πιο διάσημους fan των γεύσεων της μακρινής Ιαπωνίας. Αλλά και ερχόμενος στην Ελλάδα εργάστηκε και ανέλαβε εξαιρετικά εστιατόρια όπως το «48», το Matsuhisa στη Μύκονο, το SEAYOUUP στο Sani Resort, στο Gaspar, στο Kiku του Κολωνακίου και της Μυκόνου.