Σε ρυθμούς κυπέλλου ο Διαγόρας και ο Ιάλυσος

Σε ρυθμούς κυπέλλου ο Διαγόρας και ο Ιάλυσος

Σε ρυθμούς κυπέλλου ο Διαγόρας και ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 172 ΦΟΡΕΣ

Διαγόρας και Ιάλυσος παίζουν σήμερα μακριά από τη Ρόδο στο πλαίσιο της Γ’ φάσης του θεσμού με αντιπάλους τη Βέροια (4 μ.μ.) και τη Σπάρτη (3 μ.μ.) αντίστοιχα

Στη «μάχη» του κυπέλλου Ελλάδας «ρίχνονται» σήμερα Διαγόρας και Ιάλυσος με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Την αρχή θα κάνουν οι «ερυθροκίτρινοι» οι οποίοι στις 3 μ.μ. αγωνίζονται στη Σπάρτη κόντρα στην ομώνυμη τοπική ομάδα που φέτος θα πάρει μέρος στη Γ’ Εθνική. Μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 4 μ.μ., οι «κυανέρυθροι» θα παίξουν στη Βέροια, μια ομάδα που θα βρουν και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League στο ίδιο γήπεδο. Είναι σίγουρα δύο δύσκολα παιχνίδια τα οποία πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα από τις ομάδες του νησιού μας που έχουν ως στόχο τους να μπορέσουν να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ας δούμε όμως και τα αγωνιστικά νέα των δύο ροδίτικων συλλόγων.

Ο Διαγόρας
Ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μκρτσιάν ο οποίος «χρωστάει» τιμωρία από πέρυσι αλλά και στον Γεωργίου που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα (μετά το φιλικό με τον Ιάλυσο στο «Οικονομίδειο). Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Αθανασίου, Γούλας, Διακογεωργίου, Ζέελεφ και Κορλός. Οι παίκτες που συμμετέχουν στην 18άδα είναι οι ακόλουθοι:
Μεντί, Αμπαντανέο, Κέρι, Ναβαλόν, Γλυνός, Ευαγγελιδάκης, Ηλιάδης, Κασνέτσης, Καρπαθάκης, Κοντός, Ρουτζιέρης, Μανωλάκης, Μπαρμπαρούσης, Μπέλερης, Μπουρλάκης, Παπαδόπουλος, Προβατίδης και Τσέλιος.

Ο Ιάλυσος
Το μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα ακούει στο όνομα του Μιχάλη Φράγκου. Ο παίκτης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Έτσι έμεινε εκτός αποστολής. Το «παρών» αναμένεται να δώσει ο Βαγγέλης Ρεκλείτης παρά το ότι «έχασε» προχθές τη μητέρα του και αναχώρησε για τη γενέτειρά του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μεταβεί απευθείας στο γήπεδο της Σπάρτης σήμερα το πρωί και θα ενσωματωθεί με την αποστολή.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή