Συνεχίζεται η έρευνα για τον 56χρονο που βρέθηκε απανθρακωμένος

Στο ενδεχόμενο να έβαλε τέρμα από μόνος του στη ζωή του, συγκλίνουν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αρμόδιες ανακριτικές αρχές, για την υπόθεση του 56χρονου, που βρέθηκε απανθρακωμένος προχθές το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο 65χρονος που καταγόταν από την Αλβανία, αλλά ζούσε κι εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στο νησί μας μαζί της με την οικογένειά του, σύμφωνα με πληροφορίες , ήταν ανήσυχος και προβληματισμένος το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχε αναχωρήσει από το σπίτι όπου διέμενε στην πόλη της Ρόδου στις 5 τα ξημερώματα με άγνωστο προορισμό.

Λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα, ο 56χρονος είχε φθάσει  με το όχημά του, στην περιοχή της Μαλώνας, προς το Χαράκι. Από εκείνο το σημείο φαίνεται ότι επικοινώνησε με τη σύζυγό του και της είπε να προσέχει την ίδια και το παιδί τους.
Στα επόμενα λεπτά, οι κάμερες ασφαλείας γειτονικής εγκατάστασης, κατέγραψαν μια τεράστια λάμψη και στη συνέχεια καπνούς από το φλεγόμενο αυτοκίνητο. Όταν οι πυροσβέστες έφθασαν στο σημείο πλέον, όλα ήταν αργά, αφού ο άτυχος άνδρας, βρίσκονταν απανθρακωμένος στο κάθισμα του οδηγού.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε μεγάλη έρευνα. Ειδοποιήθηκε ο Εισαγγελέας, ο ιατροδικαστής και ο αστυνομικός διευθυντής Δωδεκανήσου μαζί με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, που έφθασαν επιτόπου.
Την προανάκριση ανέλαβαν έμπειροι αξιωματικοί του ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να παραδώσουν το πόρισμά τους στα χέρια του Εισαγγελέα. Καθοριστικό στοιχείο είναι βεβαίως και η ιατροδικαστική έκθεση που αναμένεται να παραδώσει μέσα στις επόμενες ώρες στην Εισαγγελία Ρόδου και ο αρμόδιος ιατροδικαστής που διενήργησε τη σχετική έρευνα ενώ τον τελευταίο λόγο θα έχει ο Εισαγγελέας που αφού  αξιολογήσει όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα, θα καταλήξει αν πρόκειται για αυτοκτονία  (οπότε θα θέσει την υπόθεση στο αρχείο) ή αν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, οπότε και θα διατάξει πρόσθετη έρευνα.