Συνεχίζεται η έρευνα για τον 56χρονο που βρέθηκε απανθρακωμένος

Συνεχίζεται η έρευνα για τον 56χρονο που βρέθηκε απανθρακωμένος

Συνεχίζεται η έρευνα για τον 56χρονο που βρέθηκε απανθρακωμένος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2312 ΦΟΡΕΣ

Είχε επικοινωνήσει με τη σύζυγό του και της είχε πει να προσέχει το παιδί τους

Στο ενδεχόμενο να έβαλε τέρμα από μόνος του στη ζωή του, συγκλίνουν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αρμόδιες ανακριτικές αρχές, για την υπόθεση του 56χρονου, που βρέθηκε απανθρακωμένος προχθές το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο 65χρονος που καταγόταν από την Αλβανία, αλλά ζούσε κι εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στο νησί μας μαζί της με την οικογένειά του, σύμφωνα με πληροφορίες , ήταν ανήσυχος και προβληματισμένος το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχε αναχωρήσει από το σπίτι όπου διέμενε στην πόλη της Ρόδου στις 5 τα ξημερώματα με άγνωστο προορισμό.

Λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα, ο 56χρονος είχε φθάσει με το όχημά του, στην περιοχή της Μαλώνας, προς το Χαράκι. Από εκείνο το σημείο φαίνεται ότι επικοινώνησε με τη σύζυγό του και της είπε να προσέχει την ίδια και το παιδί τους.
Στα επόμενα λεπτά, οι κάμερες ασφαλείας γειτονικής εγκατάστασης, κατέγραψαν μια τεράστια λάμψη και στη συνέχεια καπνούς από το φλεγόμενο αυτοκίνητο. Όταν οι πυροσβέστες έφθασαν στο σημείο πλέον, όλα ήταν αργά, αφού ο άτυχος άνδρας, βρίσκονταν απανθρακωμένος στο κάθισμα του οδηγού.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε μεγάλη έρευνα. Ειδοποιήθηκε ο Εισαγγελέας, ο ιατροδικαστής και ο αστυνομικός διευθυντής Δωδεκανήσου μαζί με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, που έφθασαν επιτόπου.
Την προανάκριση ανέλαβαν έμπειροι αξιωματικοί του ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να παραδώσουν το πόρισμά τους στα χέρια του Εισαγγελέα. Καθοριστικό στοιχείο είναι βεβαίως και η ιατροδικαστική έκθεση που αναμένεται να παραδώσει μέσα στις επόμενες ώρες στην Εισαγγελία Ρόδου και ο αρμόδιος ιατροδικαστής που διενήργησε τη σχετική έρευνα ενώ τον τελευταίο λόγο θα έχει ο Εισαγγελέας που αφού αξιολογήσει όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα, θα καταλήξει αν πρόκειται για αυτοκτονία (οπότε θα θέσει την υπόθεση στο αρχείο) ή αν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, οπότε και θα διατάξει πρόσθετη έρευνα.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο