Radio4: Η καινοτομία στη Σύσφιγξη και Ανόρθωση του δέρματος

Radio4: Η καινοτομία στη Σύσφιγξη και Ανόρθωση του δέρματος

Radio4: Η καινοτομία στη Σύσφιγξη και Ανόρθωση του δέρματος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 181 ΦΟΡΕΣ

Η χαλάρωση του δέρματος, είτε εστιάζεται στο πρόσωπο, είτε στο σώμα αποτελούσε για χρόνια ένα από τα πιο δυσεπίλυτα αισθητικά προβλήματα, στο οποίο όμως σήμερα πια μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική και αναίμακτη λύση

Πώς λειτουργεί;
Μέσω της διοχέτευσης ραδιοσυχνοτήτων στο δέρμα, ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες και παράγεται κολλαγόνο άμεσα και κυρίως ανώδυνα. Οι ειδικές κεφαλές της συσκευής Radio4, εξασφαλίζουν τη διατήρηση της θερμοκρασίας της επιδερμίδας σε χαμηλά επίπεδα, έτσι ώστε η θεραπεία να εφαρμόζεται με ασφάλεια και άνεση. Το αποτέλεσμα είναι ο ασθενής να αισθάνεται τη θερμότητα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος αλλά όχι στην επιδερμίδα του, κάνοντας τη θεραπεία ανώδυνη.

Η ενέργεια των ραδιοκυμάτων που διοχετεύεται στο δέρμα μετατρέπεται σε θερμότητα, εξαιτίας της τριβής με τον συνδετικό ιστό. Η θερμότητα αυτή εισέρχεται στο δέρμα κατά 1cm, φτάνοντας στη δερμίδα. Η δερμίδα αποτελείται από ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, δομικά στοιχεία τα οποία χαρίζουν ελαστική και ανθεκτική επιδερμίδα. Η θερμότητα που μεταφέρεται στη δερμίδα αυξάνει τη θερμοκρασία της κατά 10/15oC, μεταβάλλοντας τη δομή του πλέγματος κολλαγόνου. Επίσης, ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Το αποτέλεσμα είναι να παρέχει μακροχρόνια αναδόμηση και σύσφιγξη του δέρματος.

Γιατί Radio4;
Με τη νέα τεχνολογία Radio4 των τετραπολικών ραδιοσυχνοτήτων, μπορούμε να προσαρμόσουμε πλήρως τη θεραπεία σε κάθε περιοχή του σώματος, ανάλογα με το μέγεθος της χαλάρωσης, αλλά και με την ποιότητα του δέρματος, αλλά και σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό. Έτσι, εξασφαλίζουμε το ιδανικό αποτέλεσμα για το κάθε πρόβλημα.

Αποτελέσματα
Σώμα

Από την 1η εβδομάδα, ξεκινάμε να βλέπουμε σύσφιγξη και λείανση στις περιοχές εφαρμογής. Το χαλαρό γόνατο ανορθώνεται, η πεσμένη, χαλαρή κοιλιά μετά την εγκυμοσύνη βελτιώνεται και η κυτταρίτιδα εξαλείφεται θεραπεία με τη θεραπεία. Συνήθως, χρειάζονται 5-7 συνεδρίες για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα, αυτό όμως εξαρτάται από το μέγεθος του κάθε προβλήματος.

Πρόσωπο
Μέσω ραδιοσυχνοτήτων υψηλής ισχύος, το Radio4 διεγείρει εντατικά την παραγωγή κολλαγόνου, ανορθώνει τα ζυγωματικά, επαναφέρει το περίγραμμα του προσώπου, λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Από τις πρώτες ημέρες, βλέπουμε εντυπωσιακή βελτίωση στο μέτωπο, στις παρειές, στο διπλοσάγωνο, ανώδυνα και χωρίς χρόνο ανάρρωσης.

Πονάει;
Η θεραπεία είναι ανώδυνη, ο ασθενής αισθάνεται μόνο μία ήπια ζέστη στην περιοχή, αμέσως επιστρέφει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, ενώ μπορεί να γίνει και καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

www.skourasmed.gr
Αμερικής 42, Ρόδος 22410 25506
Τσακάλωφ 8, Αθήνα 210 3613858
Λ. Κηφισίας 32, Μαρούσι 210 6845036
Α. Παπανδρέου 11, Γλυφάδα 210 8982233
Μητροπόλεως 50, Θεσσαλονίκη 2310 282550

Διαβάστε ακόμη

Ψευδοκύστη στο πάγκρεας: Όσα θέλετε να γνωρίζετε

Υδατάνθρακες: κατανοώντας την αξία τους

Υπέρταση και ινομυώματα: Πώς συσχετίζονται

Ηπατική νόσος: Πώς εκδηλώνεται στις διάφορες μορφές της

Ποιες είναι οι συνέπειες της χαμηλής βιταμίνης D

Λουτεΐνη: Ποια τα οφέλη της & σε ποιες τροφές θα τη βρείτε

Γυροειδής αλωπεκία (τριχοφάγος): Τί είναι και πώς αντιμετωπίζεται

Πνευμονική ατρησία: Προσοχή στα συμπτώματα της καρδιακής νόσου