Γιορτή Τουρισμού στη Θολό

Γιορτή Τουρισμού στη Θολό

Γιορτή Τουρισμού στη Θολό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 616 ΦΟΡΕΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώθηκε προχθές η κεντρική εκδήλωση εορτασμού της 32ης Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού στο χωριό “Θεολόγος”. Θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού είναι "Τουρισμός και Εργασία: Ένα καλύτερο μέλλον για όλους".

Ο Αντιδήμαρχος Αφάντου και Πεταλούδων κος Αναστάσιος Σπανός, απευθυνόμενος στα αγγλικά στους ξένους τουρίστες ανέφερε πως ο Τουρισμός έχει το κυρίαρχο ενδιαφέρον της Ελλάδας και ειδικά της Ρόδου.

Ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους τουρίστες που επέλεξαν ως τουριστικό τους προορισμό τη Ρόδο, ενώ υπάρχουν τόσο πολλά άλλα μέρη για να επιλέξουν και πως είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές Τουρισμού της Ελλάδας και του αγαπητού νησιού μας.

Υποσχέθηκε πως προσπαθούμε για το μέγιστο δυνατόν να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε η παραμονή τους να γίνει όσο το δυνατόν απολαυστικότερη. Μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου κ. Αντώνη Καμπουράκη, αναφέρθηκε για την πτώχευση του τουριστικού οργανισμού TΗOMAS COOK, πως όλοι μας θα προσπαθήσουμε να συρρικνώσουμε αυτό το πρόβλημα.

Ζ
Έπειτα, με έμφαση δήλωσε πως όλοι οι ξενοδόχοι, ενώ γνώριζαν πως δεν θα πληρωθούν επέτρεψαν τη διαμονή τουριστών χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ άλλες χώρες έπραξαν το αντίθετο, τονίζοντας πως η πράξη αυτή οφείλεται στην ελληνική κουλτούρα και φιλοξενία.

Ένα πολύ ξεκάθαρο και μεγάλο μήνυμα ειναι ότι: “Είμαστε εδώ για εσάς, για να σας φροντίσουμε, για να σας σεβαστούμε, σας σεβόμαστε και να ξέρετε πως τα χρήματα δέν ειναι το πάν! Είμαστε σίγουροι πως θα επιστρέψετε πάλι, απολαύστε τη διαμονή σας και δώστε μήνυμα στους εγχώριους σας, στις αγαπητές χώρες σας, πως η Ελλάδα είναι ευήμερη και φιλόξενη!

Απολαύστε τη βραδιά, χορέψτε, διασκεδάστε και να ξέρετε πως είστε μέρος της οικογένειάς μας τώρα και για πάντα!” Υποσχέθηκε πως προσπαθούμε για το μέγιστο δυνατόν να κάνουμε ό,τι περνάει απο το χέρι μας, ώστε η παραμονή τους να γίνει όσο το δυνατόν απολαυστικότερη.Τους παρακάλεσε να απολαύσουν τον ήλιο, τη θάλασσα, την ελληνική φιλοξενία και την ελληνική γαστρονομία.


Αξιοσημείωτο ήταν πως έμπρακτα έδειξε τη φιλοξενία του προς τους τουρίστες μας, προσφέροντας τους ο ίδιος σουβλάκια.

Επίσης, παρευρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης Πολιτισμού και Διεθνων Σχέσεων ο κ. Κωνσταντίνος Ταρασλιάς, ο οποίος καλωσόρισε πολύ θερμά τον κόσμο και τους τουρίστες μας, διαβεβαιώνοντας πως όσο εκείνος τόσο και ο Δήμος θα βρίσκεται δίπλα τους σε αυτή την κρίση, και πως θα γίνει το ανθρώπινο δυνατόν για την καλύτερη διαμονή τους.

Διαβάστε ακόμη

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη