Χωρίς προβλήματα ο Διαγόρας

Χωρίς προβλήματα ο Διαγόρας

Χωρίς προβλήματα ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 152 ΦΟΡΕΣ

Όλους τους παίκτες έχει στη διάθεσή του ο Σούλης Παπαδόπουλος

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Διαγόρας ενόψει του εντός έδρας αγώνα (κεκλεισμένων των θυρών) της Κυριακής με τα Τρίκαλα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League.

Ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς βλέπει πως έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές και είναι αναμένεται να παρατάξει την Κυριακή την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Οι «κυανέρυθροι» γυμνάστηκαν χθες στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας και δούλεψαν πολύ πάνω στο κομμάτι της τακτικής. Το σημερινό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί το πρωί στο βοηθητικό γήπεδο και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο με προπόνηση που θα κυλήσει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Ερώτηση στη Football League για το αν δύναται να τοποθετήσει στις εξέδρες πλαστικά καθίσματα χωρίς πλάτη, έχει καταθέσει ο Διαγόρας. Αν η απάντηση είναι θετική, τότε αναμένεται άμεσα να τοποθετηθούν τέτοιου είδους καθίσματα στο Δημοτικό Στάδιο ούτως ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τα εισιτήρια στα εντός έδρας παιχνίδια.

Σημειώνεται πάντως ότι και το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας (με τον Θεσπρωτό) είναι και πάλι κεκλεισμένων των θυρών. Το πρώτο εντός που ο Διαγόρας θα μπορεί να έχει τον κόσμο στο πλευρό του είναι την 5η αγωνιστική απέναντι στην Καλαμάτα.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”