Νέες αλλαγές προϊσταμένων στο δήμο της Ρόδου

Νέες αλλαγές προϊσταμένων στο δήμο της Ρόδου

Νέες αλλαγές προϊσταμένων στο δήμο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4417 ΦΟΡΕΣ

Σε νέες αλλαγές προϊσταμένων προχώρησε ο Δήμος της Ρόδου, με εντολή του Δημάρχου κ. Αντώνη Καμπουράκη.

Σημειώνεται ότι, οι αλλαγές αυτές ισχύουν μέχρι τις νέες τοποθετήσεις προϊσταμένων που θα γίνουν από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, χθες έγιναν οι παρακάτω τοποθετήσεις προϊσταμένων:

-Ο μέχρι πρότινος προϊστάμενος του Τμήματος αδειοδοτήσεων και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Εμπορίου, Ενέργειας και Βιομηχανίας, κ. Ελευθέριος Καραγιάννης, τοποθετείται στη θέση του προϊσταμένου του Τμήματος ελέγχου και παρακολούθησης έργων-Διοικητικής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών.

-Ο κ. Κωνσταντίνος Βασιλώττος, ο οποίος ασκούσε καθήκοντα προϊσταμένου του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών, τοποθετείται στη θέση του προϊσταμένου του Τμήματος αδειοδοτήσεων και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Εμπορίου, Ενέργειας και Βιομηχανίας.

--Επίσης, με απόφαση Δημάρχου ορίστηκε ως αναπληρωτής προϊστάμενος του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών ο κ. Αντώνης Κολεζάκης ο οποίος μέχρι τώρα ήταν προϊστάμενος του Τμήματος Εκτέλεσης έργων αυτεπιστασίας και καθημερινότητας του Δήμου.

-Τέλος, η κα Στεργούλα Ζαννετούλλη, η οποία μέχρι πρότινος εκτελούσε καθήκοντα προϊσταμένης του Τμήματος κτιριακών έργων και κοινοχρήστων χώρων, ορίζεται αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών