Με πρωτοβουλία του Grecotel Lux.Me Rodos καθαρισμός του βυθού της θάλασσας

To Grecotel Rhodos Royal, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής πολιτικής του Ομίλου Ν. ∆ασκαλαντωνάκη-Grecotel για την προστασία και αειφορία του φυσικού μας πλούτου πραγματοποίησε καθαρισμό του βυθού της παραλίας μπροστά απ’ το ξενοδοχείο.

Στόχος ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και των πελατών γύρω από τη μόλυνση της θάλασσας καθώς και η εδραίωση του εθελοντισμού ως υποχρέωση όλων για την περιβαλλοντική ισορροπία και παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.
 


Ο ∆ιευθυντής του ξενοδοχείου, κος Μάνος Γιαννουλάκης, και η περιβαλλοντική ομάδα του ξενοδοχείου «Green Team» συνεργάστηκαν με το Κέντρο Καταδύσεων «The Waterhoppers» διοργανώνοντας καθαρισμό του βυθού στην παραλία μπροστά από τη μονάδα το απόγευμα της ∆ευτέρας 14 Οκτώβριου.

Τρείς έμπειροι δύτες μαζί με προσωπικό και πελάτες του ξενοδοχείου καταδύθηκαν στο βυθό της θάλασσας για το σκοπό αυτό περισυλλέγοντας μόλις λίγα πλαστικά μπουκάλια ένδειξη της καθαριότητας του βυθού και της δικαιολογημένα και επανειλημμένα βράβευσης της παραλίας του ξενοδοχείου με τη Γαλάζια Σημαία.