Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου: Ζητούμε τη συστράτευση όλων για το θέμα του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά

Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου: Ζητούμε τη συστράτευση όλων για το θέμα του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά

Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου: Ζητούμε τη συστράτευση όλων για το θέμα του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά

Απο την παράταξη "Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου" με επικεφαλής τον Μανώλη Γλυνό, εκδόθηκε ανακοίνωση ενόψει της αυριανής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, αναφορικά με το θέμα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.
 
Η παράταξη μάλιστα πριν απο μερικές μέρες κατέθεσε πρόταση για προκειμένου να συζητηθεί στο περιφερειακό συμβουλίο το θέμα επαναφοράς των μειωμένων συντελεστών, πρόταση που δεν έγινε δεκτή απο την περιφερειακή αρχή. 
Η σημερινή ανακοίνωση ενόψει του αυριανού περιφερειακού συμβουλίου αναφέρει: 
 
"Σε θέματα που αφορούν στο κοινό καλό δεν έχει θέση η εμπάθεια. Είμαστε διατεθειμένοι να επαναφέρουμε το θέμα του ΦΠΑ στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
 
Η αλαζονεία και η επιθετικότητα δεν είναι καλός οδηγός και αντιπροτείνουμε την ευαισθησία και κινητοποίηση όλων,βουλε τών , φορέων και της περιφερειας σύσσωμης για το δίκαιο αυτό αίτημα της κοινωνίας.
Οι προσωπικές επιθέσει , οι χαρακτηρισμοί και η αλαζονική συμπεριφορά δεν έχουν θέση στον πολιτικό διάλογο σε κανένα θέμα ποσό μάλλον δε, σε αυτό".


Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου: Ζητούμε τη συστράτευση όλων για το θέμα του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά - Η ΡΟΔΙΑΚΗ

Tο rodiaki.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Παρακαλούμε πολύ, τηρείτε τους κανόνες καλής συμπεριφοράς έναντι των υπολοίπων σχολιαστών και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Τα σχόλια με ύβρεις αποδημοσιεύονται αυτόματα. Επίσης, όποια σχόλια είναι συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Σχολιαστές που επαναλαμβανόμενα προκαλούν ή υβρίζουν άλλους σχολιαστές θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση