Χίλιες και μια νύχτες με μαγικά παραμύθια στο «Μετροπόλ»

Οι χίλιες και μια νύχτες με μαγικά παραμύθια έρχονται από τα βάθη της Ανατολής για να ζωντανέψουν σε μια ξεκαρδιστική διαδραστική παράσταση και να μαγέψουν μικρούς και μεγάλους.

Ένας σκληρόκαρδος Χαλίφης παντρεύεται κάθε μέρα και με διαφορετική πριγκιποπούλα ελπίζοντας να βρει στο πρόσωπό της την αληθινή αγάπη.

Όμως στο τέλος της ημέρας απογοητεύεται και οι άτυχες κοπέλες καταλήγουν φυλακισμένες στο υπόγειο του παλατιού του. Μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται η Σεχραζάτ. Με το πηγαίο χιούμορ και την αστείρευτη φαντασία της πλάθει παραμυθένιες αστείες ιστορίες.

Ο Αλή μπαμπά που προσπαθεί να σώσει τον αμύθητο θησαυρό από τους σαράντα κλέφτες, ο Σεβάχ που ταξιδεύει στις απέραντες θάλασσες, το τζίνι που πραγματοποιεί τις ευχές του Αλαντίν και των θεατών, ο ψαράς που γλιτώνει από το ιδιότροπο ξωτικό, είναι μερικοί μονάχα ήρωες των ιστοριών αυτών που καταφέρνουν ύστερα από χίλιες και μία νύχτες με τα ξεκαρδιστικά τους καμώματα να διασκεδάσουν τον Χαλίφη και να μαλακώσουν τη σκληρή καρδιά του.

Ένας πραγματικός ύμνος στην αληθινή αγάπη παρουσιάζεται μέσα από μια υπερπαραγωγή, με μοναδικά αυθεντικά κοστούμια, που μας ταξιδεύουν στην εποχή της Σεχραζάτ. "Ντυμένο" με πρωτότυπη μουσική και πολλές εκπλήξεις.

Γέλιο, φαντασία, παιχνίδι και πολλά μαγικά μέσα από μια ιστορία γεμάτη αξίες για όλη την οικογένεια!

Συντελεστές:
Κείμενο: Αντώνης Ζιώγας
Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός - Αντώνης Ζιώγας
Πρωτότυπη Μουσική: Νίκη Γρανά
Χορογραφίες: Νάντια Αντωνίου
Σχεδιασμός Φωτισμών: Κωνσταντίνος Τζηίνης
Επιμέλεια Μαγικών : Κωνσταντίνος Παντελιάς(Costa Funtastico)
Παίζουν:
Μαρία Παπαγαβριήλ, Αντώνης Ζιώγας , Νίκος Λημνιός

Κινηματοθέατρο Μετροπόλ
Παραστάσεις:
Σάββατο 02 Νοεμβρίου απόγευμα 17.00
Κυριακή 03 Νοεμβρίου απόγευμα 17.00
Τιμή προπώλησης: 8 €
Τιμή εισόδου: 10 €
Τηλ. πληροφοριών: 6940616800
Διάρκεια παράστασης:
80’ (με διάλειμμα).