Ρόδος: Σώθηκε έπειτα  από σφοδρή σύγκρουση  επειδή φορούσε κράνος

Από μεγάλες περιπέτειες και σοβαρούς τραυματισμούς (ενδεχομένως και από τον θάνατο) γλίτωσε χθες το πρωί ένας οδηγός μοτοσικλέτας στην πόλη της Ρόδου, καθώς έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με αγροτικό αυτοκίνητο, το κράνος του «απορρόφησε» σε δύο σημεία τα χτυπήματα με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί ελαφρά και όχι στο κεφάλι.

Το βέβαιο είναι πάντως ότι στη Ρόδο δεν υπάρχει μέρα που να μην καταγραφεί τροχαίο ατύχημα και αυτό θα πρέπει να προβληματίζει τους πάντες και ειδικά όλους όσοι κρατούν στα χέρια τους τιμόνι.

Το νέο ατύχημα που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε μια ακόμα τραγωδία σημειώθηκε χθες λίγο μετά τις 11.30 το πρωί, στο 2ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ρόδου-Λίνδου, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε νεαρός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε συμπολίτης μας.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ευτυχώς όχι ιδιαίτερα σοβαρά επειδή φορούσε κράνος.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου για τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο κλήθηκε η τροχαία Ρόδου, αστυνομικοί της οποίας διεξάγουν σχετική έρευνα για τα ακριβή αίτια ενός ακόμα ατυχήματος που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία.
 

Το κράνος που φορούσε ο μοτοσικλετιστής, χτυπημένο σε δύο σημεία. Αν δεν φορούσε,  ο τραυματισμός του θα ήταν ιδιαίτερα σοβαρός
Το κράνος που φορούσε ο μοτοσικλετιστής, χτυπημένο σε δύο σημεία. Αν δεν φορούσε, ο τραυματισμός του θα ήταν ιδιαίτερα σοβαρός                                                                                                                                                            ΦΩΤΟ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΣ