Συνάντηση Αρχικού Σχεδιασμού 3ης άσκησης πεδίου της Κοινοπραξίας του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Έργου IN-PREP

Συνάντηση Αρχικού Σχεδιασμού 3ης άσκησης πεδίου της Κοινοπραξίας του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Έργου IN-PREP

Συνάντηση Αρχικού Σχεδιασμού 3ης άσκησης πεδίου της Κοινοπραξίας του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Έργου IN-PREP

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 166 ΦΟΡΕΣ

Στις 27 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 14:00, διενεργήθηκε η πρώτη Συνάντηση Αρχικού Σχεδιασμού Σ.Α.Σ (Initial Planning Conference, I.P.C) στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Έργου IN-PREP, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Ρόδου, ως τελικός χρήστης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι: κ. Μαντικός Μιχαήλ, Σύμβουλος του Δημάρχου επί θεμάτων Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος συντόνισε την συνάντηση, από το Αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας ο Προϊστάμενος κ. Αργύρης Ηλίας και ο κ. Μοράρης Μανώλης, ο κ. Μενεμενλής Δημήτριος από την ΠΥΡ, ο κ. Μπαμπίνης Ευάγγελος από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, ο κ. Ματθαίου Παναγιώτης , Πρόεδρος του Δωδεκανησιακού Συλλόγου 4Χ4, ο κ. Σπάρταλης Ελευθέριος μέλος του Δωδεκανησιακού Συλλόγου 4Χ4, ο κ. Δοντάς Αναστάσιος από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό- Παράρτημα Ρόδου, ο κ. Παπανικολάου Νικόλαος ως μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δήμου Ρόδου, από την ΔΕΡΜ Α.Ε οι κύριοι Χατζησταμάτης Μιχάλης και Μανώλαγκας Νικόλαος, ο κ Εγγλέζος Παναγιώτης Πρόεδρος της ΕΘ.ΟΜ.Α.Κ Σαλάκου, ο κ. Καντίνος Αναστάσιος, μέλος της Ο.Α.Κ, ο κ. Κουβάκης Νικόλαος, Πρόεδρος της ΕΟΠΚ CB, ο κ. Πιπερίδης Γεώργιος του Ε.Κ.Α.Β, ο κ. Χειμωνέτος Πέτρος , Συμβασιούχος υπάλληλος του Δήμου Ρόδου, υπεύθυνος ασύρματου δικτύου του Δήμου .

Με το πέρας συμφωνήθηκε ότι, στις 10 Δεκεμβρίου 2019 θα προγραμματισθεί με ευθύνη του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας η Κύρια Συνάντηση Σχεδιασμού αφού, θα έχει προηγηθεί η συγκρότηση της Ομάδας Σχεδίασης Ασκήσεων (Ο.ΣΧ.Α) σύμφωνα με το Εγχειρίδιο Πολιτικής Ασκήσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο