Έχει παράπονα ο ΑΣ Τήλος

Παραπονούμενη από τα σφυρίγματα του Σταμάτη Αντωνά στο προχθεσινό παιχνίδι με την Αναγέννηση Έμπωνας είναι η ομάδα της Τήλου.

Θεωρούν ότι ο διαιτητής έπαιξε σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωσε του τελικού αποτελέσματος καθώς είναι πολλές οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται. Χαρακτηριστική είναι η έγγραφη τοποθέτηση που έκανε ο αρχηγός του συλλόγου Μερκούρης Μόσχου στον λογαριασμό που διατηρεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα: «Διάβασα παντού ότι η Τήλος διαμαρτύρεται για μια φάση στο 25 που ζητάει ένα πέναλτι, λοιπόν η Τήλος διαμαρτύρεται γιατί το πρώτο γκολ που δέχεται είναι οφσάιντ. Διαμαρτύρεται γιατί στο 25 ζητάει πέναλτι σε ένα απλωμένο χέρι αντιπάλου.

Η Τήλος διαμαρτύρεται γιατί στο 45 ο παίκτης μας βγήκε τε τα τετ και ο διαιτητής σφύριξε την λήξη, λέγοντας μου ότι είχε αποφασίσει να λήξει το ημίχρονο και δεν είδε την φάση, που το πιστεύω ότι έτσι ακριβώς έγινε.

Η Τήλος διαμαρτύρεται γιατί στο 60’ ανατράπηκε ένας παίκτης από τον τελευταίο αμυντικό της Έμπωνας και ο διαιτητής έβγαλε την κίτρινη κάρτα σε προφανές θέση για γκολ. Είναι η πρώτη φορά που μιλάω δημόσια για σφυρίγματα γιατί μου το ζητήσανε οι παίκτες μου. Καλό σας βράδυ τα υπόλοιπα στην ώρα τους».