Έχει παράπονα ο ΑΣ Τήλος

Έχει παράπονα ο ΑΣ Τήλος

Έχει παράπονα ο ΑΣ Τήλος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 173 ΦΟΡΕΣ

Από τη διαιτησία του Σταμάτη Αντωνά στο παιχνίδι με την Αναγέννηση στον Έμπωνα το οποίο οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 3–0

Παραπονούμενη από τα σφυρίγματα του Σταμάτη Αντωνά στο προχθεσινό παιχνίδι με την Αναγέννηση Έμπωνας είναι η ομάδα της Τήλου.

Θεωρούν ότι ο διαιτητής έπαιξε σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωσε του τελικού αποτελέσματος καθώς είναι πολλές οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται. Χαρακτηριστική είναι η έγγραφη τοποθέτηση που έκανε ο αρχηγός του συλλόγου Μερκούρης Μόσχου στον λογαριασμό που διατηρεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα: «Διάβασα παντού ότι η Τήλος διαμαρτύρεται για μια φάση στο 25 που ζητάει ένα πέναλτι, λοιπόν η Τήλος διαμαρτύρεται γιατί το πρώτο γκολ που δέχεται είναι οφσάιντ. Διαμαρτύρεται γιατί στο 25 ζητάει πέναλτι σε ένα απλωμένο χέρι αντιπάλου.

Η Τήλος διαμαρτύρεται γιατί στο 45 ο παίκτης μας βγήκε τε τα τετ και ο διαιτητής σφύριξε την λήξη, λέγοντας μου ότι είχε αποφασίσει να λήξει το ημίχρονο και δεν είδε την φάση, που το πιστεύω ότι έτσι ακριβώς έγινε.

Η Τήλος διαμαρτύρεται γιατί στο 60’ ανατράπηκε ένας παίκτης από τον τελευταίο αμυντικό της Έμπωνας και ο διαιτητής έβγαλε την κίτρινη κάρτα σε προφανές θέση για γκολ. Είναι η πρώτη φορά που μιλάω δημόσια για σφυρίγματα γιατί μου το ζητήσανε οι παίκτες μου. Καλό σας βράδυ τα υπόλοιπα στην ώρα τους».

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή