Ο Ηλίας Καμπακάκης  στο Amalfi Coast

Μεγαλωμένος με ακούσματά του να είναι τα τραγούδια του Μητροπάνου του Παπακωνσταντίνου, του Βαρδή και του Πάριου ο Ηλίας Καμπακάκης  ξεκίνησε από τα 18 του, να συνθέτει μουσική και να σκαρώνει δικά του στιχάκια και με μεγάλη αδυναμία του την κιθάρα του.

Πιστός στο μουσικό είδος που αγαπάει και αυτό δεν είναι άλλο από το λαϊκό ύφος, το 2013, δημιουργεί κυριολεκτικά πανικό σε όλη την Αθήνα με το τραγούδι του “Παλιοπράγματα”, το οποίο ακούγεται παντού και σε κάθε νυχτερινό μαγαζί.

Η αποδοχή του κόσμου ήταν τεράστια, και με αστραπιαίες ταχύτητες, αγαπήθηκε πολύ και ο ίδιος ως φυσιογνωμία καθώς εκπέμπει μια ηθική στάση άλλης εποχής, αναπτύσσοντας μια απαράμιλλη χημεία με τον κόσμο.

«Υποτίθεται», «Στα χίλια χρόνια μια φορά» και «Τέτοια Νύχτα» είναι μονάχα μερικές από τις επιτυχίες που μας έχει συστήσει, που  έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Με όπλα του πάντα, την κιθάρα του  και τη μοναδική χροιά του, έρχεται για μια μοναδική βραδιά  σε ένα από τα πιο αγαπημένα μαγαζιά της πόλης  το Amalfi Coast που ανοίγει τις πόρτες του και  στη χειμερινή διασκέδαση.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 6973939468

Εισιτήρια προπωλούνται:
-Ακταίον καφε
-Ακταίον παιδότοπος
-Οπτικά Κέντρα Καστελλοριζός (πλατεία Κύπρου)
-Coffee Berry
-Coffee island (Eθνικής Αντιστάσεως)
-Μικρογεύματα Γρηγόρης(Ιαλυσός)
-Πραματευτής (Αφάντου)

Τιμή προπώλησης: 13 ευρώ
Τιμή εισόδου: 15 ευρώ
Ώρα προσέλευσης: 22.00
Ώρα έναρξης: 23.00.