Το πρόβλημα με τις τιμές στις αεροπορικές συγκοινωνίες προς και από τη Ρόδο υπάρχει

Το πρόβλημα με τις τιμές στις αεροπορικές συγκοινωνίες προς και από τη Ρόδο υπάρχει και, όπως φαίνεται,  εξελίσσεται ραγδαία  σε βάρος των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών μας. Ούτε από παρεμβάσεις συνετίζονται ορισμένοι, ούτε από την οργή του κόσμου που ολοένα και περισσότερο φουντώνει.

Αλλά ως γνωστόν, ζούμε σε… καθεστώς ελεύθερης οικονομίας (όπως αρέσκονται να λένε πολλοί) με αποτέλεσμα να φεύγει ένας μισθός (στην καλύτερη περίπτωση) αν μια οικογένεια χρειαστεί να ταξιδέψει από το νησί. Καλές γιορτές -για εκείνους που το γλεντούν σε βάρος μας - λοιπόν..!

Κι ενώ ο ημίτρελος σουλτάνος από απέναντι κλιμακώνει επικίνδυνα τις προκλήσεις του, κάποιοι από μας  σε αυτή τη χώρα κι αυτό τον τόπο συνεχίζουν να ασχολούνται, πολύ περισσότερο απ’ όσο πρέπει,  με… τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και το πόσα λαμπάκια άναψαν φέτος.

Κάπως έτσι ανάβουν όλων μας τα λαμπάκια. Με αυτά που βλέπουμε, ακούμε και διαβάζουμε σε αυτή τη χώρα που δίνει μάχη να σταθεί στα πόδια της και να επιβιώσει. Γιατί δυστυχώς, δεν έχουμε καταλάβει ή δεν θέλουμε να κατανοήσουμε ότι η κατάσταση είναι πολύ πιο κρίσιμη και απρόβλεπτη από κάθε άλλη φορά.
Ο (πολύ) κακός