Και τώρα το θέμα είναι τι έγραψε ο διαιτητής, τι είδε, τι δεν είδε και πώς θα το διαχειριστεί

Και τώρα το θέμα είναι τι έγραψε ο διαιτητής, τι είδε, τι δεν είδε και πώς θα το διαχειριστεί. Με λίγα λόγια, τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου, γιατί κάθε χρόνο γουστάρουμε που δεν αλλάζει τίποτε…

Να μου πείτε, πολλές φορές τα ‘δαμε και τα ‘παμε μα είναι απλώς για να περνάει η ώρα, το ποδοσφαιρικό μας πασατέμπο και το τρανζιστοράκι, όπως χάθηκε από την κερκίδα μας.

Το σημαντικότερο είναι ν’ απομονωθούν τα ταραχοποιά στοιχεία, γιατί τα ξέρουν όλοι και από τη δική τους συμπεριφορά εξάγονται κάποιες φορές λανθασμένα συμπεράσματα.

Αυτοί, για να είμαι ειλικρινής, υπάρχουν παντού και παίρνουν τα πάνω τους αναλόγως των περιστάσεων και του εδάφους, έτσι όπως το διαμορφώνουν όλοι όσοι εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο.

Τουλάχιστον ας μένουν μόνο στην εξέδρα, για να καταντούν όταν πρέπει γραφικοί και να μπορεί ο κόσμος να βγάζει πιο εύκολα τα συμπεράσματά του, όταν χρειαστεί…

Στο ποδόσφαιρο δεν θέλει ιδιαίτερη φιλοσοφία, γιατί ένα κι ένα κάνουν δυο, δεν είναι όπως κάποια άλλα αθλήματα, όπου οι αναλύσεις είναι το αλάτι και το πιπέρι που νοστιμεύει ό, τι δεν μπορεί να… καταπιεί ο κόσμος.

Ακόμα και ο υγιής αθλητικά κόσμος έχει τη δυνατότητα να δείξει ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι, αφού κάποιοι ακόμη είναι ρομαντικοί και θεωρούν ότι μπορεί το παιχνίδι αυτό να εμπνεύσει.

Η συνέχεια είναι κοντά και κάντε λίγο υπομονή, μην τυχόν και δούμε τα χειρότερα εκεί που δεν το περιμένουμε…