«Η ανταπόκριση όλων ήταν συγκινητική»

Σημαντική ήταν και φέτος η προσπάθεια που έκανε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Δωδεκανήσου μέσω των σωματείων της προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη ανάγκης για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Ο σύνδεσμος Αγάπης ο οποίος και φέτος συνεργάστηκε με τη διοργανώτρια αρχή για την επίτευξη του συγκεκριμένου σκοπού, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας συγχαίρει την Ένωση και για τη  διεξαγωγή του φιλανθρωπικού αγώνα που έγινε και φέτος στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:


«θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε εσάς και το διοικητικό σας συμβούλιο, κυρίως δε, προς τον πρόεδρο της  Επιτροπής Καλλιέργειας και Ανάπτυξης κ. Μικρόπουλο για τη συμβολή του στη συγκέντρωση τροφίμων. Θέλουμε μέσω των δικών σας προσώπων να ευχαριστήσουμε εγκάρδια όλα τα σωματεία της δύναμής σας, τους υπευθύνους των Ακαδημιών και τους προπονητές, τους μικρούς ποδοσφαιριστές, τους γονείς αυτών.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, για τα δύο τουρνουά Κ8 και Κ10, τον Διγενή Κοσκινού και τον Ορφέα Ρόδου.  Η ευαισθητοποίηση και η ανταπόκριση όλων σας ήταν συγκινητική και λόγος υπερηφάνειας για την αλληλεγγύη που επιδεικνύει ο χώρος που υπηρετείτε. Επιπρόσθετα θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξήχθη για 7η  συνεχή χρονιά την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν και συνεισέφεραν οικονομικά για τις ανάγκες του συλλόγου μας.  
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα, χαρούμενο και ευλογημένο το 2020».