Άκρως γιορτινή η σημερινή εκδήλωση στο κέντρο της Ρόδου

Άκρως γιορτινή η σημερινή εκδήλωση στο κέντρο της Ρόδου

Άκρως γιορτινή η σημερινή εκδήλωση στο κέντρο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6153 ΦΟΡΕΣ

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στη Νέα Αγορά για να απολαύσει τους αγαπημένους του τραγουδιστές

Με μια άκρως γιορτινή εκδήλωση υποδέχθηκε η Ρόδος το 2020 σε μια συναυλία των Λευτέρη Πανταζή, Ειρήνς Παπαδοπούλου, Κατερίνας Στικούδη και Δέσποινας Βανδή.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, όπως ήταν προγραμματισμένο, οι αγαπημένοι τραγουδιστές βρέθηκαν στη Νέα Αγορά στο κέντρο της Ρόδου πραγματοποιόντας ξεχωριστές εμφανίσεις και διασκεδάζοντας με τους χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να τους ακούσουν.

Η συναυλία ολοκληρώθηκε με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο "έκλεψε" την παράσταση με τη μοναδική της παρουσία και την υπέροχη φωνή της, ενώ οι χιλιάδες συμπολίτες μας που βρέθηκαν στη Νέα Αγορά απο νωρίς το απόγευμα... ξεφάντωσαν και με το παραπάνω με το μοναδικό θέαμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή επέλεξε η κεντρική εορταστική εκδήλωση να γίνει και αυτή στη Νέα Αγορά δείχνει τη βαρύτητα που δίνει στο να ξαναζωντανέψει το εμβληματικό συγκρότημα και να αποτελέσει και πάλι την «καρδιά» της πόλης της Ρόδου αλλά και του νησιού.

Σημειώνεται ότι το καλλιτεχνικό πρόγραμμα είναι ευθύνη του ΔΟΠΑΡ ενώ για το όλο στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου χωριού στη Νέα Αγορά δούλεψαν η Διεύθυνση Καθαριότητας και η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου.

Διαβάστε ακόμη

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion