Ανακατατάξεις στα υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας στη Ρόδο

Μετά από 41 χρόνια συνταξιοδοτήθηκε χθες ο έως πρόσφατα διευθυντής του κεντρικού υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο νησί της Ρόδου κ. Ηλίας Ηλιάδης.

Ο κ. Ηλιάδης, υπηρέτησε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό  επί 4 δεκαετίες ως στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας, φέρνοντας έτσι σε πέρας με επιτυχία το έργο που του είχε ανατεθεί.

Παρέμεινε στο «τιμόνι» του κεντρικού υποκαταστήματος της Εθνικής Tράπεζας στη Ρόδο 10 ολόκληρα χρόνια, καταφέρνοντας έτσι μαζί με τους άξιους συνεργάτες του, να το αναβαθμίσει, ως περιφερειακό υποκατάστημα φθάνοντάς το σε κορυφαίες θέσεις, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα σε ολόκληρη τη χώρα.
Χρέη προσωρινού διευθυντή, ανέλαβε και εκτελεί ήδη μέχρι να γίνει οριστική επιλογή για τη θέση του διευθυντή, το στέλεχος της τράπεζας κ. Μανώλης Σαββής.

Επίσης, ως προσωρινή διευθύντρια τοποθετήθηκε στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως Ρόδου η κ. Βασιλική Καρανάση, ενώ χρέη επίσης προσωρινού διευθυντή ανέλαβε στο υποκατάστημα της Παλιάς Πόλης Ρόδου το επίσης έμπειρο στέλεχος στον τραπεζικό τομέα κ. Μιχάλης Τσακίτης.
Μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να αξιολογηθούν από τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, όλες οι  σχετικές υποψηφιότητες, έτσι ώστε να τοποθετηθούν νέοι διευθυντές.

Ο κ. Ηλίας Ηλιάδης που  συνταξιοδοτήθηκε από το  κεντρικό  υποκατάστημα της Εθνικής  Τράπεζας στη Ρόδο
Ο κ. Ηλίας Ηλιάδης που συνταξιοδοτήθηκε από το κεντρικό υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Ρόδο

Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Ηλιάδης ανέφερε χθες:
«Με αισθήματα αγάπης, συγκίνησης και με πάρα πολλά ευχαριστώ μέσα στην καρδιά μου, αποχωρώ (μετά από 40+ χρόνια) από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
ΑΓΑΠΗ για όλα αυτά που έζησα μέσα από τη δουλειά μου και ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ γιατί δύσκολα αποχωρίζεσαι ανθρώπους, τρόπο ζωής και δημιουργικές στιγμές.

ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους αγαπημένους μου εν ενεργεία συναδέλφους αλλά και σε όλους τους τωρινούς συνταξιούχους που μαζί πορευτήκαμε σε χαρές και λύπες, επιτυχίες και παραγωγικότητα. ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και στους πολύτιμους συνεργάτες-πελάτες που μας στήριξαν και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού και αλληλοεκτίμησης για το καλό του τόπου.

Μετά από 10 χρόνια στη Θέση του Διευθυντή, αφήνω το Κατάστημα σε πολύ υψηλή Κατηγορία (από την 4η το 2010, στη σημερινή 2η) καθιστώντας το ως το μεγαλύτερο Περιφερειακό Κατάστημα της ΕΘΝΙΚΗΣ στην Ελλάδα, μετά τα Κεντρικά Αθηνών-Θεσσαλονίκης στην ΟΓΔΟΗ θέση μεταξύ των 450 Καταστημάτων της ΕΘΝΙΚΗΣ.
Ευχαριστώ όσους πέρασαν την πόρτα της Τράπεζάς μας για την πιο μικρή συναλλαγή. Προσπαθήσαμε πάντα με ευγένεια και καλοσύνη να εξυπηρετήσουμε τον συνάνθρωπό μας και να συμβάλουμε με κάθε τρόπο στην Οικονομική Ανάπτυξη του νησιού μας. Ιδιαίτερη μνεία στο σεβασμό και τις καλές σχέσεις που είχαμε με τους συναδέλφους των άλλων Τραπεζών και πολλά ευχαριστώ στα ΜΜΕ που ήταν πάντα δίπλα μας. ΕΥΧΟΜΑΙ στους φίλους-συναδέλφους, να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, με την ίδια ευγένεια και αυταπάρνηση, για να ανεβάσουν το Κατάστημα ακόμα ψηλότερα.»