Ο Χρήστος Θηβαίος στη Ρόδο

Ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του, από τους "Συνήθεις Υπόπτους", τον "Άμλετ της Σελήνης" το "Σιδερένιο νησί" και τις συνεργασίες του με καταξιωμένους συνθέτες όπως ο πρόσφατα αποβιώσας Θάνος Μικρούτσικος και  ο Γιώργος Ανδρέου μεχρι την καινούργια του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα, που μετά από 10 ολόκληρα χρόνια απουσίας, μελοποίησε σπουδαίους ποιητές και εμπιστεύτηκε τον Χρήστο Θηβαίο να ερμηνεύσει αυτά τα νέα τραγούδια του, σε ένα άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σύντομα με τον τίτλο  “Από τους κήπους των ψιθύρων". 

Το πρόγραμμα του Χρήστου Θηβαίου, που το Δεκέμβριο παρουσιάστηκε στην Αθήνα αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές περιλαμβάνει ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του Χάρη Κατσιμίχα στο Μπραχάμι και φυσικά μια μεγάλη στάση στη δική του γειτονιά, τα Εξάρχεια, την πιο εναλλακτική της Αθήνας. Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου. 

Μαζί του στο πιάνο ο Μάξιμος Δράκος, στα τύμπανα ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος και στην ηλεκτρική κιθάρα ο Κλέων Αντωνίου (από τους Mode Plagal).
Μηχανικός Ήχου: Γιώργος Κορρές
Οργάνωση παραγωγής: Cricos 
Διοργάνωση: MEDIA GROUP – “ΜΕΛΩΔΙΑ ΡΟΔΟΥ 104,9”

Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την ενίσχυση του Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ -ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ  
«Εξάρχεια - Μπραχάμι»
Μια μοναδική μουσική παράσταση 

SINATRA COCKTAIL BAR 
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΩΝΟΣ - ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ 
Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020
Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή εισόδου: 10 ευρώ