Τα πάνω κάτω στ’ Αφάντου…

Τα πάνω κάτω στ’ Αφάντου…

Τα πάνω κάτω στ’ Αφάντου…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 700 ΦΟΡΕΣ

Ο ΑΕΡΑ με εκπληκτική απόδοση κέρδισε 4-1 τον πρωτοπόρο Ηρακλή Μαριτσών κι έβαλε …φωτιά στο πρωτάθλημα. Με οκτώ παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι

Εκπλήξεις επιφύλασσε η χθεσινή 15η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία, με την εικόνα των αγώνων να είναι η παρακάτω:

Μεγάλη νίκη ο ΑΕΡΑ, 4-1 τον Ηρακλή
Με πολύ καλή εμφάνιση ο ΑΕΡΑ κέρδισε στ’ Αφάντου τον Ηρακλή Μαριτσών και έδειξε πως και φέτος αποτελεί δύναμη στο πρωτάθλημα. Αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10’ με προβολή του Γεωργαλλή, οι Αφαντενοί ισοφάρισαν με «ψαλίδι» του Μαθιού εννέα λεπτά μετά, ενώ στο 30’ ο Γεωργίου έπιασε εξαιρετική κεφαλιά κι έκανε το 2-1. Στο 67’ αποβλήθηκε ο Βασιλώτος για τον Ηρακλή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο και στο 72’ ο ΑΕΡΑ με σουτ του Αλιμερκάι σημείωσε και τρίτο τέρμα. Τα πράγματα δυσκόλεψαν περισσότερο για τον Ηρακλή στο 75’ με την αποβολή του Παφιάκη με δεύτερη κίτρινη για «θέατρο» και δυο λεπτά μετά ο Γεωργίου πλάσαρε ψύχραιμα για το 4-1. Στο 87’ υπήρξε άλλη μια κόκκινη κάρτα, απευθείας αυτή τη φορά, με αποβολή του Παπαδημήτρη για σκληρό μαρκάρισμα. Μετά και την ήττα των Μαριτσενών, το Πυλί με νίκη σήμερα στον Αρχάγγελο επί του Άρη περνάει στην πρώτη θέση.

Οι πανηγυρισμοί από τον ΑΕΡΑ για το γκολ του Μαθιού.
Οι πανηγυρισμοί από τον ΑΕΡΑ για το γκολ του Μαθιού.

Βαθιά ανάσα για Διγενή
Με δυο γκολ που σημείωσε ο Τριπολίτης στο δεύτερο ημίχρονο, ο Διγενής πήρε σπουδαίο «διπλό» στην Λίνδο επικρατώντας του τοπικού Κλεόβουλου με 2-0. Η νίκη αυτή δίνει μια μεγάλη ανάσα στους Κοσκινιάτες ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, οι Κοσκινιάτες ήταν καλύτεροι στην επανάληψη. Στο 63’ ο Τριπολίτης με κεφαλιά έκανε το 1-0 και στο 69’ ο ίδιος παίκτης με ένα εντυπωσιακό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο «Γ» κάνοντας το 0 - 2.

Σαρωτικός ο Απόλλωνας
Δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κλεάνθη ο Απόλλωνας ο οποίος επικράτησε με το επιβλητικό 6-0 μέσα στο Παραδείσι. Μέχρι το 0-2 οι γηπεδούχοι το πάλευαν, ωστόσο από τη στιγμή που έγινε το 0-3, κατέρρευσαν και δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό της ομάδας του Παναγιώτη Ζούνη. Το σκορ άνοιξε στο 14’ ο Πλακίδας ενώ στο 41’ ο Αρφαράς πέτυχε το 0-2. Στο 63’ ο Πλακίδας και πάλι έκανε το 0-3 ενώ στο 68’ ο Αρφαράς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 70’ ο Ιντρίζι και στο 82’ ο Παραστατίδης διαμόρφωσαν το τελικό 0-6. Το παιχνίδι ήταν το τελευταίο για τον Μιχάλη Πιτσουρδάκη, ο οποίος είχε ανακοινώσει πριν από τον αγώνα ότι θα παίξει για τελευταία φορά με τη φανέλα του Κλεάνθη.

Ισοπαλία χωρίς κέρδος…
Στο Κορακόνερο, Κατταβιά και Διαγόρας Βατίου έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους ν’ ανοίγουν το σκορ χάρις σε πλασέ του Διακάκη στο 26’, έπειτα από λάθος του Δαρζέντα. Οι Βατενοί ισοφάρισαν με πέναλτι σε ανατροπή του Καλημέρη από τον Κώτη που δέχτηκε και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, ξεσηκώνοντας τις διαμαρτυρίες των «κιτρινόμαυρων». Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Μόσχος.

Στη Β’ Κατηγορία
Ένα παιχνίδι έγινε χθες σε ό,τι έχει να κάνει με τη Β’ Κατηγορία. Ο Ευκλής Σορωνής χωρίς να συναντήσει δυσκολίες επικράτησε εκτός έδρας της Δήμητρας Δαματριάς με 2-0 χάρις σε τέρματα των Πάττα (30’) και Λυριστή (55’). Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Σορωνής είχε και τέσσερα δοκάρια! Δυο με τον Λυριστή και ένα με τον Μαΐλη και Πάττα.

Ο Αντώνης Γεωργαλλής πέτυχε το μοναδικό γκολ του Ηρακλή.
Ο Αντώνης Γεωργαλλής πέτυχε το μοναδικό γκολ του Ηρακλή.

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου