Τα 110 χρόνια του γιόρτασε  ο σύλλογος Τηλίων Νέας Υόρκης

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τα 110 χρόνια από την ίδρυσή του γιόρτασε, με την ετήσια χοροεσπερίδα και την παράλληλη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, ο Σύλλογος Τηλίων Νέας Υόρκης, με μαζική παρουσία των μελών του, στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του North Ridge Club.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Ανδρέας Γκούστας, καλωσόρισε το κοινό και εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι κατέχει αυτή τη θέση.
Ευχαρίστησε θερμά το Δ.Σ. για την εν γένει συνεισφορά του και κάλεσε τον π. Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο για την καθιερωμένη προσευχή και την ευλογία της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Καθήκοντα προέδρου – οργανωτή της εκδήλωσης είχε αναλάβει η Χρυσούλα Λοΐζου, η οποία μίλησε με θερμά λόγια για τους ιδρυτές του Συλλόγου, ο οποίος συμπλήρωσε 110 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στην Ομογένεια και την Τήλο, ενώ τόνισε ότι κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν ξεχνά το νησί από το οποίο κατάγεται, αν και βρίσκεται τόσο μακριά.

«Τιμούμε όλους που μας παρέδωσαν τον σύλλογο με υπερηφάνεια και με υπερηφάνεια συνεχίζουμε κι εμείς αυτό το έργο. Είμαστε εδώ με τα παιδιά και τα εγγόνια μας που είναι εξίσου περήφανα για την καταγωγή μας. Η καρδιά της Τήλου χτυπάει εδώ», είπε η κ. Λοΐζου.
Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τον Αριστοτέλη Χατζηφούντα, που ταξίδεψε και φέτος για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

(Από τον “Εθνικό Κήρυκα”)