Οι πραγματικοί ηγέτες βγαίνουν μπροστά οι ίδιοι για να καταγγείλουν...

Οι πραγματικοί ηγέτες βγαίνουν μπροστά οι ίδιοι για να καταγγείλουν...

Οι πραγματικοί ηγέτες βγαίνουν μπροστά οι ίδιοι για να καταγγείλουν...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 397 ΦΟΡΕΣ

Κακίες

● Ενοχλήθηκαν, λέει, στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου επειδή δεν ενστερνιζόμαστε τους πανηγυρισμούς τους για την αύξηση των αφίξεων, των εισπράξεων κ.λπ. της τουριστικής σεζόν του 2019. Μόνο που δεν είναι αυτός ο πραγματικός λόγος της ενόχλησής τους.

● Ενοχλήθηκαν διότι πολύ απλά δεν τους «λιβανίζουμε», όπως διακαώς επιθυμούν και κυρίως επειδή τολμάμε να αναφερόμαστε στους προβληματισμούς, στις ανησυχίες και στις αντιρρήσεις επιχειρηματιών και εργαζομένων αναφορικά με την ευημερία των αριθμών!

● Όσο και να τους ενοχλεί πάντως δεν θα τους κάνουμε το χατίρι! Ούτε θα τους «λιβανίσουμε» ούτε πρόκειται να ...κάνουμε πως δεν βλέπουμε τι συμβαίνει στην αγορά και στην τάξη των χιλιάδων ξενοδοχοϋπαλλήλων της Ρόδου και των άλλων νησιών πανηγυρίζοντας μαζί τους!

● Αυτοί μπορούν να συνεχίσουν απτόητοι και τις αμπελοφιλοσοφίες και τους διθυράμβους και τα συγχαρητήρια μεταξύ τους! Ελπίζουμε μόνο να βρουν και λίγο χρόνο για να ασχοληθούν με τα προβλήματα του τόπου εκτός και αν τα ...έχουν εξαλείψει κι αυτά και απλώς πρόκειται για διαδόσεις των πολιτικών τους αντιπάλων!

● Και μια συμβουλή. Οι πραγματικοί ηγέτες βγαίνουν μπροστά οι ίδιοι για να καταγγείλουν ή να υποστηρίξουν τις απόψεις τους, χωρίς φόβο και πάθος! Ούτε τους υπαλλήλους τους βάζουν (κρυπτόμενοι πίσω τους) ούτε τους «ανώνυμους» φίλους τους που βρίζουν, συκοφαντούν και λοιδορούν …με το κομμάτι!

Ο κακός

Διαβάστε ακόμη

Μόνο το 50% των υλικών είναι κατάλληλο για ανακύκλωση

Σχόλιο του διευθυντή της Α’ Χειρουργικής Κλινικής κ. Γιώργου Τριάντου για τα τροχαία ατυχήματα στη Ρόδο

Η βράβευση του Γιώργου Ζαχαριάδη

Η γενική συνέλευση της F.E.V.R. (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Τροχαίων) θα διεξαχθεί στη Ρόδο στις 26-28 Απριλίου 2024

Α. Κολιάδης: Ευθύνη της ΕΤΑΔ τα αυθαίρετα σε αιγιαλό και παραλία

Ξεπέρασε τις 114.000 εγγραφές η επιστολική ψήφος

Τη νότια Ρόδο επισκέφθηκε το σαββατοκύριακο ο Πύρρος Δήμας

Η προσφορά του συλλόγου «Αγία Μαρίνα»