Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του «Συνδέσμου Αγάπης» Ρόδου

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη και φίλους του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Πλάζα» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του «Συνδέσμου Αγάπης». 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, οι βουλευτές Δωδεκανήσου κ. Μίκα Ιατρίδη και κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο Αντιδήμαρχος Ρόδου Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιώργος Τριάντος και το μέλος του τοπικού συμβουλίου κοινότητας Ρόδου κ. Κώστας Γλεντής.

Το “παρών” έδωσαν επίσης η Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου κ. Νατάσα Βενετοκλή, η πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Δέσποινα Δελαπόρτα, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ρόδου κ. Φαίδρα Σπανού, και ο πρόεδρος της εταιρείας ψυχικής υγείας «Πανάκεια» κ. Αναστάσιος Πλατής. 

Εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου παρευρέθηκε το εκλεκτό μέλος του συλλόγου, ο πατήρ Νεκτάριος Πόκκιας, ο οποίος βέβαια έκοψε και ευλόγησε την πίτα.

Στο καλωσόρισμά της, η πρόεδρος του συλλόγου κ. Ειρήνη Γιαλλουράκη-Καρακατσάνη τόνισε τη συμπλήρωση 55 χρόνων από την ίδρυση του «Συνδέσμου Αγάπης»  και αναφέρθηκε στις δράσεις του περασμένου έτους.

Κυρίαρχο γεγονός ήταν η συγκέντρωση και επίδοση σε άπορες οικογένειες, τα Χριστούγεννα, σχεδόν δύο τόνων τροφίμων με τη συνδρομή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Για τον λόγο αυτό, προσκλήθηκε και  τιμήθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής καλλιέργειας και ανάπτυξης της Ε.Π.Σ.Δ.  κ. Ιωάννης Μικρόπουλος, ο οποίος αφού χαιρέτησε την κοινή δράση για έκτη συνεχόμενη χρονιά, επισήμανε τον κοινωνικό ρόλο του ποδοσφαίρου.

Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο κ. Ιωάννης Χατζήπαππας, ο οποίος βρήκε το φλουρί, ωστόσο τυχεροί στάθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι που διασκέδασαν με χορό και τραγούδι σε μία «ζεστή» οικογενειακή ατμόσφαιρα.