Σύσκεψη στο Καστελόριζο για το θέμα των υδατοδρομίων

Σύσκεψη στο Καστελόριζο για το θέμα των υδατοδρομίων

Σύσκεψη στο Καστελόριζο για το θέμα των υδατοδρομίων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 484 ΦΟΡΕΣ

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγίστης ο Δήμαρχος Μεγίστης κ. Σαμψάκος Γεώργιος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου υποδέχθηκαν το τεχνικό κλιμάκιο της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ, μέλος της ένωσης της εταιρείας Ελληνικά Υδατοδρόμια, υδροπλάνα Ελλάδος, OPTIMUM VALUE που έχουν αναλάβει την αδειοδότηση των υδατοδρομίων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το τεχνικό κλιμάκιο αποτελούνται από τους: Ρεβέκκα Γκόβα υπεύθυνη οργάνωσης και ανθρώπινου δυναμικού, Καραγκούνη Γεώργιο πιλότο υδροπλάνων, και Στράτο Βλαχάκη υπεύθυνο χωροθέτησης και εξοπλισμού υδατοδρομίων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής έγινε συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και προβολή βίντεο για περαιτέρω ενημέρωση.

Ο Δήμος Μεγίστης χαιρετίζει τη νέα αυτή προσπάθεια με πολλαπλά οφέλη προς το κοινωνικό σύνολο των νησιωτικών περιοχών που θα λειτουργήσουν.

«Η αξιόπιστη και επαρκής προσβασιμότητα που θα εξασφαλίζεται από τη λειτουργία των υδροπλάνων μέσω των υδατοδρομίων θα αναζωογονήσει την τοπική κοινωνία, θα αναβαθμίσει τον τουρισμό και θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων των νησιών μας.

Ο Δήμος μας ευχαριστεί για άλλη μία φορά την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαιτέρως τον Περιφερειάρχη κ. Γεώργιο Χατζημάρκο για την αμέριστη συμπαράσταση υλοποίησης αυτού του έργου στο νησί μας σε μια προοπτική που στο ξεκίνημά της ήταν απλώς όνειρο που τελικά πήρε σάρκα και οστά» αναφέρει ο αντιδήμαρχος Καστελορίζου κ. Μιχαήλ Στράτος Αμύγδαλος.

Διαβάστε ακόμη

"Μαθαίνω να παίζω -Μαθαίνω να ζω στο Καστελλόριζο"

Στο Καστελλόριζο η Ολυμπιακή Φλόγα - Φωτογραφίες

Το 8ο BEYOND BORDERS ταξιδεύει στην Αθήνα!

Στο Καστελλόριζο οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου

Στο Καστελλόριζο οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου

«Τουρκικό» βάφτισε το Καστελλόριζο η Sun και το έκανε… ελληνικό μετά τις αντιδράσεις

Πανταζής Χούλης: Ο Έλληνας που έφτιαξε το Μουσείo των γρίφων στο Καστελλόριζο

Διορισμός αντιδημάρχων στον δήμο Μεγίστης