Η Ρόδος αποχαιρέτησε χθες  τον Σίμο Παρασκευά

Η οικογένεια,  οι φίλοι, οι συγγενείς, οι συναγωνιστές και δεκάδες συμπολίτες μας, είπαν χθες το «στερνό αντίο» στον Ροδίτη ευπατρίδη Σίμο Παρασκευά, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών.

Στην κηδεία παρευρέθηκαν οι βουλευτές του νομού μας κ.κ.  Βασίλης Υψηλάντης, Μίκα Ιατρίδη και Ιωάννης Παππάς, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, παλαιά και νέα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλάς και στελέχη από όλους σχεδόν τους πολιτικούς χώρους. Στην κηδεία, τελέσθηκε η επιθυμία του εκλιπόντος, να μην εκφωνηθούν επικήδειοι λόγοι.


Στεφάνια απέστειλαν, ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Βαληνάκης, γνωστοί επιχειρηματίες (φίλοι του εκλιπόντος) από την Αθήνα και τη Ρόδο κ.α.

Ο Σίμος Παρασκευάς, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας στον κλάδο της εμπορίας αυτοκινήτου για πάνω από μισό αιώνα, είχε διατελέσει αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, πρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο Ρόδου, δημοτικός σύμβουλος Ρόδου και πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροοπής της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα της προσφοράς στην τοπική κοινωνία.