Δεν έχει αποφασίσει ο Π. Διακοφώτης για την υποψηφιότητά του στις εκλογές της ΕΠΣΔ

Δεν έχει αποφασίσει ο Π. Διακοφώτης για την υποψηφιότητά του στις εκλογές της ΕΠΣΔ

Δεν έχει αποφασίσει ο Π. Διακοφώτης για την υποψηφιότητά του στις εκλογές της ΕΠΣΔ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 275 ΦΟΡΕΣ

Είναι πολύ νωρίς για να ασχοληθεί με τα εκλογικά και δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει προς το παρόν στη διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου σχετικά με το ενδιαφέρον που πηγάζει από τ’ Αφάντου ενόψει των επόμενων εκλογών στη διοργανώτρια αρχή της περιοχής μας.

Όπως γράφαμε και χθες, ορισμένοι παλιοί και νέοι παράγοντες σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν μια παράταξη η οποία θα «κατέβει» στις εκλογές, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να διαταράσσει τουλάχιστον προς το παρόν, την ηρεμία της τωρινής διοίκησης της ΕΠΣΔ.

Όπως προκύπτει ξεκάθαρα από το περιβάλλον του προέδρου Παναγιώτη Διακοφώτη, αυτό που απασχολεί την περίοδο αυτή είναι η αντικατάσταση του τάπητα στο Ενωσιακό γήπεδο (και η πραγματοποίηση ορισμένων ακόμα εργασιών), όπως και η ολοκλήρωση του σχετικού προγράμματος που «τρέχει» από την Περιφέρεια και αφορά τη συντήρηση των γηπέδων της περιοχής μας.

Σχετικά με το Ενωσιακό, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν λίγο μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και θα ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι με τη νέα αγωνιστική περίοδο, οι ομάδες θα μπορούν να χρησιμοποιούν ένα καινούργιο γήπεδο το οποίο θα αποτελεί «στολίδι» για την περιοχή μας.

Όσον αφορά τα εκλογικά, ο κ. Διακοφώτης δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα εμπλακεί και πάλι στις εκλογές και -αυτή τη στιγμή- όλα τα ενδεχόμενα θα πρέπει να θεωρούνται ανοιχτά. Είναι άλλωστε αρκετά νωρίς για να μπει σε αυτή τη διαδικασία καθώς μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι και τη λήξη της θητείας του (το μεθεπόμενο καλοκαίρι).

Όπως και να έχει πάντως, αν αποφασίσει να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία της Ένωσης, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για την οποιαδήποτε νέα παράταξη να επικρατήσει, δεδομένου ότι επί των ημερών του είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι έχει γίνει ένα πολύ μεγάλο έργο και χαίρει τις εκτίμησης του συνόλου των ομάδων της περιοχής μας.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη