Ιάλυσος: Επιχείρηση ανάτασης του ηθικού

Ιάλυσος: Επιχείρηση ανάτασης του ηθικού

Ιάλυσος: Επιχείρηση ανάτασης του ηθικού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 148 ΦΟΡΕΣ

Πικρή γεύση αφήνει στον Ιάλυσο το ντέρμπι με τον Διαγόρα που έγινε προχθές στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας και τελείωσε με νίκη των γηπεδούχων με σκορ 3 – 1.

Οι «ερυθροκίτρινοι» αν και προηγήθηκαν με 1 – 0 στο ημίχρονο, δεν μπόρεσαν να πάρουν τίποτα από το παιχνίδι αυτό και έτσι έμειναν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πλέον πρέπει να αναζητήσουν επειγόντως βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι (με τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Οικονομίδειο») για να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους. Στο «στρατόπεδο» του Ιάλυσου υπάρχει η αίσθηση ότι η φάση κλειδί του αγώνα ήταν η ισοφάριση των γηπεδούχων στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Εκτιμούν ότι το λάθος του τερματοφύλακα Ανδρούτσου έχει να κάνει με την κακή ποιότητα του αγωνιστικού χώρου αφού η μπάλα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι καθώς γκέλαρε μπροστά του και δεν μπόρεσε να τη συγκρατήσει μέσα στα χέρια του.

Μετά το 1 – 1, ο Διαγόρας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλλε τον δικό του ρυθμό φθάνοντας στην επιτυχία άλλων δυο τερμάτων που του έδωσαν την ευκαιρία να πανηγυρίσει μια πολύ σημαντική νίκη. Πλέον στην ομάδα του Ιάλυσου έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας και ιδιαίτερα του επόμενου αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου που είναι πάρα πολύ σημαντικός.

-Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Γιώργου ο οποίος θα αποφασιστεί το επόμενο διάστημα σε ποιο από τα επόμενα παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής που του έχει επιβληθεί.

-Χαλάρωμα έκαναν χθες όσοι αγωνίστηκαν στο ντέρμπι της Κυριακής και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Σήμερα άπαντες θα πάρουν ρεπό.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League. Ο Ιάλυσος θα αγωνιστεί το Σάββατο εντός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και ο Διαγόρας την Κυριακή εκτός έδρας απέναντι στη Νίκη Βόλου. Αναλυτικά, τα παιχνίδια είναι τα ακόλουθα:

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου
«Οικονομίδειο» (2μ.μ.): Ιάλυσος – Ολυμπιακός Βόλου
Καλαμάτα (3μ.μ.): Καλαμάτα – Αιγάλεω
Βέροια (3μ.μ.): Βέροια – Τρίκαλα

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου
Νεάπολη Βόλου (1μ.μ.): Νίκη Βόλου – Διαγόρας
Καβάλα (3μ.μ.): Καβάλα – ΟΦ Ιεράπετρας
Ασπρόπυργος (3μ.μ): Ένωση Ασπροπύργου – Θεσπρωτός
Νίκαια (3μ.μ.): Ιωνικός – Αιγάλεω

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”