Η αξία του εγχειρήματος του Arhaggelos Run

Η αξία του εγχειρήματος του Arhaggelos Run

Η αξία του εγχειρήματος του Arhaggelos Run

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 148 ΦΟΡΕΣ

Όταν μιλάει ο Γκαστόνε

Είμαστε στην εβδομάδα πριν από το Arhaggelos Run κι ελπίζω σε μερικές μέρες να ‘χουμε να πούμε κάτι σημαντικό και σοβαρό, ικανό δηλαδή να πείσει τους ανθρώπους να συνεχίσουν τον αγώνα και την ερχόμενη χρονιά.

Χρειάζεται ψυχραιμία, σωστό σχεδιασμό και να μην παρασυρθούν όσοι είναι κοντά στον αγώνα από κάποια αντίδραση άστοχη του οποιουδήποτε που δεν μπορεί να καταλάβει την αξία του εγχειρήματος.

Γιατί να το εκθειάσει αποκλείεται, ασχέτως αν η κουλτούρα μας η αθλητική ή η δρομική, αν θέλετε, έχει αλλάξει λόγω της έκρηξης του κινήματος και του ότι έπαψαν πια να θεωρούνται γραφικοί όσοι τρέχουν στο δρόμο.

Η σύμπραξη για τους αγώνες δρόμου στον Αρχάγγελο την ερχόμενη Κυριακή δείχνει το μεράκι μιας παρέας νέων και πάνω απ’ όλα δραστήριων ανθρώπων, για ν’ αναδείξουν και τον πολιτισμό της περιοχής.

Πάντως η διαδρομή φαίνεται ιδανική και αν οι καιρικές συνθήκες βοηθήσουν, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για έναν νέο θεσμό στον Αρχάγγελο όπου κάπως δείχνει να κινείται κι αθλητικά.

Η ίδρυση του Αρχάγγελος ΑΣΚ έφερε πολύ κοντά τη δημοπράτηση για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στον Αρχάγγελο και οι συζητήσεις για τη δημιουργία ενός πυρήνα στίβου μόνο ως κάτι καλό μπορούν να θεωρηθούν.

Αξίζει ο καθένας κάτοικος της περιοχής να δείξει κατανόηση την Κυριακή, έστω κι αν κάποιοι τον κάνουν να πάρει άλλο δρόμο για να φτάσει στην καφετέρια και να πιει τον καφέ του.

Διαβάστε ακόμη

Και του χρόνου στη Super League 2 ο Διαγόρας!

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα