Κυριακή στις 3 μ.μ. η Ρόδος με Αιολικό

Οριστικά την Κυριακή στις 3μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της Ρόδου με τον Αιολικό Μυτιλήνης στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (6ος όμιλος).

Αν και σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Μυτιληνιοί αρχικά προέβαλλαν πρόβλημα εξεύρεσης εισιτηρίων, εντούτοις φαίνεται πως τα βρήκαν και έτσι θα έρθουν κανονικά την ημέρα εκείνη στο νησί μας. Η διοίκηση των «ελαφιών» εξέδωσε ανακοίνωση για το παιχνίδι ζητώντας την παρουσία του φίλαθλου κόσμου στο Δημοτικό Στάδιο ενώ δεν ξέχασε και τη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:
«Την Κυριακή υποδεχόμαστε τον Αιολικό!  Ένας από τους τρεις εντός έδρας αγώνες που απομένουν για να στεφθεί η ομάδα μας πρωταθλήτρια και με μαθηματική ακρίβεια και φυσικά παίρνοντας το εισιτήριο για την διαδικασία των μπαράζ. Ελάτε στο γήπεδο!

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό στάδιο. Είναι μια καλή ευκαιρία να απολαύσετε την Ρόδο στα καλύτερά της.  Από δω και πέρα δεν θα μεταδίδονται οι αγώνες μέσω του Ιντερνετ σε live streaming για ευνόητους λόγους κι επομένως ελάτε να δείτε τη Ρόδο στο γήπεδο.

Να σημειώσουμε πως η ομάδα μας θα υποδεχθεί τον Αιολικό όπως οι άνθρωποι του υποδέχθηκαν την αποστολή μας στη Μυτιλήνη...».