Όλα έτοιμα για το  21ο καρναβάλι της Σορωνής

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες για το 21ο Καρναβάλι Σορωνής. Διοργανωτής ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου “Το Αμπερνάλλι” σε  συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. 

Για τον λόγο αυτό ο πολιτιστικός σύλλογος αναφέρει τα ακόλουθα στην ανακοίνωσή του, κάνοντας γνωστές πολλές λεπτομέρειες της διοργάνωσης: «Διανύουμε πλέον το τελευταίο 10ήμερο και τόσο ο ρυθμός όσο και η ένταση των ετοιμασιών, έχουν κορυφωθεί.

Οι ομάδες συνεχίζουν να δουλεύουν πυρετωδώς και οι φίλοι και μέλη του Συλλόγου βοηθούν όπως κάθε χρόνο στο συντονισμό, στο στήσιμο και τις κατασκευές, με στόχο το 21ο Καρναβάλι Σορωνής να είναι αντάξιο της φήμης του και των προσδοκιών του κόσμου, χαρίζοντας και πάλι απίστευτο κέφι και χαρά σε όλες και όλους.

Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής 1ης Μαρτίου θα ξεκινήσει στις 14.30 από την άκρη του χωριού (προς Φάνες) και ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο της Σορωνής, θα καταλήξει  στη Στέγη του Συλλόγου, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Σορωνής, όπου το γλέντι θα συνεχιστεί με το μουσικό σχήμα KINGS live και  Dj set τον TEO TZIMAS. 
 


Το 21ο Καρναβάλι Σορωνής παρουσιάζουν η ραδιοφωνική παραγωγός Ελεονώρα Δοντά και φυσικά ο dj και ραδιοφωνικός παραγωγός Ματθαίος Χατζηγεωργίου! Ντύνουν την καρναβαλική παρέλαση με τις μουσικές τους επιλογές οι Djs Γιώργος Μανωλάς και Στέργος Κοσμάς. Η Φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου και το Σύνολο Κρουστών του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, συμμετέχουν και φέτος στην καρναβαλική παρέλαση. Κλόουν, ταχυδακτυλουργοί και ξυλοπόδαροι δίνουν το “παρών”, κερνάνε και διασκεδάζουν τον κόσμο. 

Η στήριξη των χορηγών της διοργάνωσης ήταν και φέτος πολύτιμη. Επιχειρήσεις από όλο το νησί, στήριξαν με όποιον τρόπο μπορούσαν το 21ο Καρναβάλι Σορωνής. Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής “Το Αμπερνάλλι” ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς.  

Οι δηλώσεις συμμετοχής αρμάτων και πεζοπόρων δεν έχουν κλείσει ακόμη. Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου “Το Αμπερνάλλι” σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλ. 6945566466/ 6909024622 και να ζήσετε από κοντά τη μαγεία του 21ου Καρναβαλιού Σορωνής.    

Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες μας ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli και στο email: ampernalli@gmail.com».