Διακοπή ηλεκτροδότησης από τον Δήμο Ρόδου σε τμήμα της περιμετρικής οδού στο Καρακόνερο

Τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στην περιμετρική οδό στην περιοχή του Καρακόνερου, ανακοίνωσε ο Δήμος Ρόδου, από την είσοδο του νέου Καρνάγιου έως το σημείο σύγκλισης με την Λεωφόρο Καλλιθέας.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση αιτία είναι οι ρευματοκλοπές, οι βανδαλισμοί, αλλά και η επικινδυνότητα στο οδικό δίκτυο της περιοχής, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή και την παραβατική δραστηριότητά τους. 

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων & Υποδομών του Δήμου Ρόδου σας ενημερώνει ότι λόγω ρευματοκλοπών που συντελέστηκαν, βανδαλισμών σε εξοπλισμό ηλεκτροφωτισμού αλλά και σε άρση επικινδυνότητας στο δίκτυο οδικού φωτισμού, προέβη σε διακοπή της ηλεκτροδότησης φωτισμού στο τμήμα της Περιμετρικής οδού της πόλης και συγκεκριμένα από την είσοδο του νέου Καρνάγιου Ρόδου έως το σημείο σύγκλισής της με την Λ. Καλλιθέας (έως το κτίριο της επιχείρησης "Παλιούρης") έως ότου γίνει πλήρης αποκατάσταση των ζημιών και γίνει άρση των επισφαλών συνθηκών.

Ενημερώνουμε το κοινό για την εν λόγω διακοπή ηλεκτροφωτισμού και να επιστήσουν την προσοχή τους οι οδηγοί έως το πέρας των απαραίτητων εργασιών, όπου και θα αποκατασταθεί ο ηλεκτροφωτισμός της οδού.

* Φώτο αρχείου