«Ινδιάνοι και Αναβάτες της Άγριας Δύσης στα βουνά της Ρόδου!»

«Ινδιάνοι και Αναβάτες της Άγριας Δύσης στα βουνά της Ρόδου!»

«Ινδιάνοι και Αναβάτες της Άγριας Δύσης στα βουνά της Ρόδου!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 520 ΦΟΡΕΣ

Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου σε συνδιοργάνωση με τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ πρόκειται να πραγματοποιήσει μια θεματική αποκριάτικη εκδήλωση με τίτλο: “Ινδιάνοι και Αναβάτες της Άγριας Δύσης στα βουνά της Ρόδου!”, η οποία θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του ομίλου (Περιφερειακός δρόμος Καλυθιών – Ψίνθου) αύριθο, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, με ώρα έναρξης 10:30 το πρωί.

Η εκδήλωση που συνδυάζει την ψυχαγωγία με την αθλητική δραστηριότητα, είναι αποκριάτικη με χαρακτήρες από την Άγρια Δύση και από τη φυλή των Ινδιάνων. Αθλητές, οργανωτές και επισκέπτες θα είναι ντυμένοι Ινδιάνοι ή Cowboys. Ο όμιλος θα είναι χωρισμένος σε 2 «χωριά» των Ινδιάνων και των Καουμπόηδων όπου σε κάθε «χωριό» θα υπάρχουν οι ανάλογες δραστηριότητες. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν βόλτες με τα άλογα, να χορέψουν τον χορό της φωτιάς και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην τοξοβολία!

Μία μοναδική αποκριάτικη εκδήλωση με πολυδιάστατο και ξεχωριστό χαρακτήρα καθώς δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσουν τη μαγεία της ιππασίας, να διασκεδάσουν, να έρθουν κοντά στη φύση και στα υπέροχα πλάσματα, τα άλογα, προσφέροντας παράλληλα ποιοτική διασκέδαση στα παιδιά και δημιουργώντας ένα εορταστικό κλίμα που θα γεμίσουν με χαμογέλα και ζωντάνια το χώρο του ομίλου αλλά και τις γύρω περιοχές.

Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου παραμένει πιστό στην αδιάκοπη προσπάθεια για ανάδειξη και προβολή της ιππασίας στο νησί της Ρόδου!

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!