Διαγόρας: Ζητούμενο οι τρεις βαθμοί!

Διαγόρας: Ζητούμενο οι τρεις βαθμοί!

Διαγόρας: Ζητούμενο οι τρεις βαθμοί!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 205 ΦΟΡΕΣ

Ο Διαγόρας υποδέχεται σήμερα (2 μ.μ.) τον Ιωνικό και θέλει το «τρίποντο» για να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά και (γιατί όχι;) να μπορέσει να δει και προς τα πάνω

Οι τρεις βαθμοί της νίκης είναι το ζητούμενο για τον Διαγόρα στο σημερινό (2 μ.μ.) δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Το «τρίποντο» θα επιστρέψει στον «γηραιό» αφετέρου να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας που έχει από τη ζώνη του υποβιβασμού και αφετέρου να μπορέσει να κοιτάξει –υπό προϋποθέσεις- και πάλι προς τα πάνω.

Όπως και να έχει, η ομάδα του νησιού μας από εδώ και στο εξής θέλει να πετύχει ένα καλό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα και θέλει να μπορέσει να πάρει τη νίκη σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια που μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για κάτι καλό. Ο Ιωνικός βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και έρχεται στη Ρόδο με στόχο να πάρει το «τρίποντο» οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι το οποίο ο Διαγόρας ευελπιστεί να το παρακολουθήσει και αρκετός κόσμος. Ο αγώνας γίνεται στις 2μ.μ. μετά από αίτημα που έκανε ο Ιωνικός για να προλάβει το αεροπλάνο της επιστροφής.

Σχεδόν κομπλέ ο Διαγόρας
Σε ό,τι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά θέματα, ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τραυματία Γλυνό. Επιστρέφουν όμως οι Καρπαθάκης και Μπαρμπαρούσης που εξέτισαν την ποινή τους, οπότε μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες. Θα αποφασίσει για τους δεκαοκτώ λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Άγγελος Αγγελάκης από τον Σύνδεσμο της Μακεδονίας και «βοηθοί» του θα είναι οι Νίκος Τοροσιάδης και Αλέξανδρος Κουφός από τον ίδιο Σύνδεσμο. «Τέταρτος» θα είναι ο Περικλής Παρχαρίδης και παρατηρητής τους ο Γρηγόρης Ρόντσης (Καστοριά).

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή