Μπράβο στους μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου

Μπράβο στους μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου

Μπράβο στους μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 341 ΦΟΡΕΣ

Εκατοντάδες πώματα συλλέγουν καθημερινά συμπολίτες μας που θέλουν να ενισχύσουν την προσπάθεια του νέου συλλόγου ΠΑΜΕΑ, με την ανακύκλωση των οποίων προμηθεύονται αναπηρικά αμαξίδια για συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Το 5ο Δημοτικό σχολείο Ρόδου αποτελεί μια από τις ομάδες που ανέλαβαν δράση έχοντας συλλέξει έναν μεγάλο όγκο πωμάτων. Η εν λόγω δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του εθελοντικού προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω», με πρωτοβουλία των τμημάτων Β1, Β2, Γ1, Γ2, Στ2, ΤΕ και ΤΥ, με εκπαιδευτικούς τους Μαριάνθη Σαββίγκου, Ελισάβετ Κυρίτση, Ειρήνη-Ανθή Παπαζαχαρίου, Τριμπόνια Μαρία, Τσεχερίδη Δαυίδ, Σταυρούλα Ζαράρη, Στεφανίδη Γιάννη και Μιχάλη Ράπτη.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 5ου Δημοτικού συλλέγουν πλαστικά καπάκια από συσκευασίες νερού, αναψυκτικού, γάλακτος, χυμού, κρασιού, λαδιού, απορρυπαντικών, προκειμένου να τα ανταλλάξουν με ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Η συλλογή καπακιών γίνεται με σκοπό να τα παραδώσουν σε εταιρείες εμφιάλωσης ή ανακύκλωσης και εκείνες με τη σειρά τους να στηρίξουν οικονομικά την αγορά αναπηρικών καροτσιών για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές μας πετυχαίνουν διπλό σκοπό: τη διατήρηση καθαρού περιβάλλοντος και το να βοηθηθούν κάποιοι συνάνθρωποί μας.

Ας ελπίσουμε πως αυτή η ενέργεια θα εξακολουθήσει να πραγματοποιείται, όχι μόνο από μια μερίδα συμπολιτών μας αλλά από όλους μας!

Λ. Τ.

Διαβάστε ακόμη

Εργασίες καθαρισμού στη Μεσαιωνική Πόλη

Τιμώμενο νησί η Χάλκη

Μόνο το 50% των υλικών είναι κατάλληλο για ανακύκλωση

Σχόλιο του διευθυντή της Α’ Χειρουργικής Κλινικής κ. Γιώργου Τριάντου για τα τροχαία ατυχήματα στη Ρόδο

Η βράβευση του Γιώργου Ζαχαριάδη

Η γενική συνέλευση της F.E.V.R. (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Τροχαίων) θα διεξαχθεί στη Ρόδο στις 26-28 Απριλίου 2024

Α. Κολιάδης: Ευθύνη της ΕΤΑΔ τα αυθαίρετα σε αιγιαλό και παραλία

Ξεπέρασε τις 114.000 εγγραφές η επιστολική ψήφος