Γνωρίστε την ΑΝΚΟ  στο βιωματικό  Open Day 21-22 Μαρτίου

Η διεθνώς βραβευμένη σχολή ΑΝΚΟ, ανοίγει τις πύλες της στη Ρόδο, 21-22 Μαρτίου και προσκαλεί όλα τα εν δυνάμει υψηλόβαθμα στελέχη του τουρισμού να συμμετέχουν σε ένα πρωτότυπο Open Day!

Ένα Σαββατοκύριακο που όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν σπουδαστές και να παρακολουθήσουν ένα αυθεντικό μάθημα workshop στην ειδικότητα που τους ενδιαφέρει όπως μαγειρική, ζαχαροπλαστική, αισθητική και Hotel Management.

Οικοδεσπότες θα είναι οι καθηγητές της Anko που κατέχουν μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία, εις βάθος γνώσεις και τεχνικές και είναι δημιουργοί του Τουρισμού στην πηγή του, τη Ρόδο.

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές, είτε για τα προγράμματα του ΙΕΚ, είτε για τα ταχύρρυθμα σεμινάρια, θα ανακαλύψουν γιατί ξεχωρίζει η Νο 1 Τουριστική Σχολή της Δωδεκανήσου, ποια είναι η κουλτούρα της, οι εγκαταστάσεις που φιλοξενούν τα όνειρα των αυριανών επαγγελματιών και οι εξοπλισμοί τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούν.

Με εμπειρία 30 ετών και 7.000 επιτυχημένους αποφοίτους, θα ενημερωθούν από το Career Office της ΑΝΚΟ για τις προοπτικές του επαγγέλματος και θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις ειδικές ευκαιρίες εγγραφών για τους συμμετέχοντες του Open Day.  Ένας υπερτυχερός, θα κερδίσει κατόπιν κλήρωσης 1 υποτροφία για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021!

Η δύναμη της Δωδεκανήσου έχει αποδείξει συνέπεια, διαρκή εξέλιξη, ήθος και σεβασμό απέναντι στην τοπική κοινωνία, υλοποιώντας τα όνειρα των σπουδαστών της.

Η μακρόχρονη και πετυχημένη πορεία της είναι η εγγύηση για το μέλλον που ξεκινά σήμερα!  Γιατί μαζί, χτίζουν καριέρες!

Πληροφορίες: https://anko.edu.gr/el/academy/subject/open-day-anko-rodoy/

Γ. Σεφέρη 78-80,
Εμπορικό κέντρο Μήδεια
Τηλ: +30 22414 01016