Τα μέλη της Ένωσης Δωδεκανησίων Ελευσίνας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε πριν μερικές μέρες στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελευσίνας τη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο προεδρος της Ένωσης, Ταξίαρχος ε.α των Ειδικών Δυνάμεων κος Παντελεήμων Πισσάς, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Μπούρας Αθανάσιος.
Ο βουλευτής Δυτ. Αττικής κ. Λιάκος Ευάγγελος.
Ο Δήμαρχος Ελευσίνας, στρατηγός ε.α. Οικονόμου Αργύρης και 
Ο Αντιδήμαρχος, στρατηγός ε.α. Παππάς Λεωνίδας καθώς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακόμη, οι φίλοι της Ένωσης, στρατηγοί ε.α. Κουτσοδήμας Νικηφόρος και Ξανθουλέας Αχιλλεύς, ο αντισμήναρχος της Π.Α. και αρχηγός των προσκόπων Ελευσίνας κ. Λένης Δημήτριος, η πρόεδρος των Μικρασιατών Ελευσίνας κα Γιαγτζόγλου-Αντωνιάδου Γεωργία, η πρόεδρος των Πελοποννησίων Ελευσίνας κα Τριλίκη Ντίνα και τα μέλη και οι φίλοι της ένωσης.

 


Στην ομιλία του ως πρόεδρος της ένωσης προειδοποίησε  ότι,  ο Δούριος Ίππος του αντιπάλου ευρίσκεται ήδη εντός των τειχών (hot spot) με ασπίδα τους μετανάστες (ΝΕΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ).

«Όμως, εμείς – αναφέρει η ανακοίνωση- οι Δωδεκανήσιοι και πιστεύουμε όλος ο ελληνισμός, δεν θα ανεχθούμε νέα ΙΜΙΑ, κάτι, που τόνισε στις ευχές του και ο αντιπρόεδρος της Βουλής. 

Ακόμα ανήγγειλα ότι λίαν συντόμως θα ξεκινήσει η ανέγερση του Ενοριακού Ναού του Ταξιάρχη Αρχ. Μιχαήλ στον Παράδεισο Ελευσίνας, το όνειρο πενήντα και πλέον ετών των Δωδεκανησίων Ελευσίνας».