Σύσκεψη τη Δευτέρα με την υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη

Τα έργα αρμοδιότητας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού σε όλο το Νότιο Αιγαίο, θα εξεταστούν κατά τη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 9 Μαρτίου, στο Μέγαρο της Περιφέρειας, με την Υπουργό κα Λίνα Μενδώνη ενώ αύριο, Κυριακή, αναμένεται να γίνει εδική σύσκεψη με τον Δήμαρχο Ρόδου, κ. Αντώνη Καμπουράκη, αποκλειστικά για το θέμα της υπογραφής της νέας Προγραμματικής Σύμβασης για τη Μεσαιωνική Πόλη.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη, τη Δευτέρα το πρωί θα έχουν σύσκεψη στο γραφείο του για να δουν τα έργα αφού συνεργάζονται για έναν μεγάλο αριθμό έργων σε όλα τα νησιά, και στη Δωδεκάνησο και τις Κυκλάδες. Όπως είπε, θέλουν να κάνουν μία αποτίμηση για το που βρίσκονται τα έργα που τώρα “τρέχουν”.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό, τις προηγούμενες ημέρες, το Υπουργείο αύξησε και τον προϋπολογισμό στο έργο της Ακρόπολης της Ρόδου αφού ζήτησε περισσότερα χρήματα επειδή βρήκε σε μία περιοχή την πέτρα για να φτιαχτούν οι στήλες του Ναού του Θεού Απόλλωνα. Συζήτηση θα γίνει και για τα επόμενα έργα. Αύριο, Κυριακή, πιθανότατα θα γίνει ειδική σύσκεψη στο Δημαρχείο για τη νέα Προγραμματική Σύμβαση.

Τέλος, επίσης αύριο το βράδυ, η Υπουργός θα παραστεί σε εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για την Ημέρα της Γυναίκας, στην οποία την κάλεσε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Πολιτισμού κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου και την οποία απεδέχθη.
Τη Δευτέρα το απόγευμα η Υπουργός θα αναχωρήσει από τη Ρόδο.