Παναγιώτης Ζούνης: «Το πιο δίκαιο θα ήταν να παίξουμε»

Την άποψη πως αν ηρεμήσει η κατάσταση και αποφύγουμε τα χειρότερα, θα ήταν καλό να τελειώσουν τα πρωταθλήματα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών Παναγιώτης Ζούνης. Ο ίδιος, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, απάντησε ως εξής:

«Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία. Αυτό δεν διαπραγματεύεται. Από εκεί και πέρα αν μέχρι το καλοκαίρι οι συνθήκες το επιτρέψουν και δεν υπάρχει πρόβλημα, η άποψή μου είναι ότι θα ήταν καλό να παιχτούν οι αγώνες και να ολοκληρωθούν μέσα στα γήπεδα τα πρωταθλήματα. Οι παίκτες θα κάτσουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε αγωνιστική απραξία μέχρι την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς, οπότε θα τους έκανε καλό να δίναμε τους αγώνες που υπολείπονται για να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Θα μειώνονταν έτσι η μεγάλη αποχή των παικτών από την αγωνιστική δραστηριότητα. Και επιπρόσθετα πιστεύω ότι θα είναι το πιο δίκαιο για τις ομάδες και κυρίως αυτές που έχουν ακόμα στόχους είτε για την άνοδο είτε για την αποφυγή του υποβιβασμού. Πρέπει να δοθεί η δυνατότητα σε αυτές τις ομάδες να το παλέψουν. Θα είναι σημαντικό»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Από εκεί και πέρα, ρεαλιστικά, αυτή τη στιγμή δεν βλέπω πολύ φως η αλήθεια. Τα πράγματα χειροτερεύουν. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά λέω τι βλέπω αυτή τη στιγμή. Μακάρι να βρεθεί η λύση και να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα το επόμενο διάστημα».