Ο γιατρός της καρδιάς μας θα βγει νικητής

Ο γιατρός της καρδιάς μας θα βγει νικητής

Ο γιατρός της καρδιάς μας θα βγει νικητής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3141 ΦΟΡΕΣ

Μεγάλο ενδιαφέρον αλλά κυρίως συγκίνηση προκάλεσε σε χιλιάδες συμπατριώτες μας, η χθεσινή είδηση για την εισαγωγή του Δημήτρη Κρεμαστινού στην εντατική μονάδα του Ευαγγελισμού, μετά από θετική διάγνωση στον κορωνοϊό και την πνευμονία που άρχισε να παρουσιάζει.

Για όσους έχουν γνωρίσει τον Άνθρωπο Δημήτρη Κρεμαστινό, η ιδιότητα του πολιτικού, του γιατρού, του καθηγητή, του υπουργού ή του αντιπροέδρου της Βουλής, επισκιάζονταν από την προσωπικότητά του. Από την απλότητα με την οποία συνομιλούσε, από το ενδιαφέρον που έδειχνε για τον συνάνθρωπό του, από τις ενέργειες και τις πράξεις που έκανε χωρίς να ανακοινώνει και χωρίς να δημοσιοποιεί.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός βοήθησε χιλιάδες συμπατριώτες μας, όλα αυτά τα χρόνια σε διάφορα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν. Ως γιατρός, ως πολιτικός, ως υπουργός, έκανε πάντα το χρέος του στον τόπο και τους συμπατριώτες του.

Μαχητής στα δύσκολα και τα ακατόρθωτα, ο γιατρός της καρδιάς μας, καλείται να αποδείξει για μια ακόμα φορά ότι μπορεί να βγει νικητής. Οι σκέψεις, οι ευχές κι οι προσευχές όλων των Δωδεκανησίων, όλων των συμπατριωτών μας, είναι στο πλευρό του.

Μιχ. Μ.

Διαβάστε ακόμη

Εργασίες καθαρισμού στη Μεσαιωνική Πόλη

Τιμώμενο νησί η Χάλκη

Μόνο το 50% των υλικών είναι κατάλληλο για ανακύκλωση

Σχόλιο του διευθυντή της Α’ Χειρουργικής Κλινικής κ. Γιώργου Τριάντου για τα τροχαία ατυχήματα στη Ρόδο

Η βράβευση του Γιώργου Ζαχαριάδη

Η γενική συνέλευση της F.E.V.R. (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Τροχαίων) θα διεξαχθεί στη Ρόδο στις 26-28 Απριλίου 2024

Α. Κολιάδης: Ευθύνη της ΕΤΑΔ τα αυθαίρετα σε αιγιαλό και παραλία

Ξεπέρασε τις 114.000 εγγραφές η επιστολική ψήφος