Δωρεάν παροχές υπηρεσιών marketing από την Three Sixty Marketing αξίας 20.000 ευρώ!

Δωρεάν παροχές υπηρεσιών marketing από την Three Sixty Marketing αξίας 20.000 ευρώ!

Δωρεάν παροχές υπηρεσιών marketing από την Three Sixty Marketing αξίας 20.000 ευρώ!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 549 ΦΟΡΕΣ

Δωρεάν παροχές υπηρεσιών marketing πρόκειται να προσφέρει η ροδίτικη εταιρεία marketing, Three Sixty, ξεπερνώντας σε αξία το ποσό των 20.000 ευρώ!

Η εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία, που ευχόμαστε να βρει μιμητές και άλλους επιχειρηματίες, όχι μόνο του νησιού μας, αλλά και της χώρας μας εν γένει, έχει σκοπό να βοηθήσει και να προετοιμάσει τις επιχειρήσεις που ήδη συνεργάζεται ή και τις επιχειρήσεις που θα συνεργαστεί το άμεσο χρονικό διάστημα, στη νέα πραγματικότητα που θα διαμορφωθεί την επόμενη μέρα μετά τον κορωνοϊό, στην αγορά.

Στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας μάλιστα, αναφέρεται συγκεκριμένα:

«Βρισκόμαστε δυστυχώς αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας. Η πανδημία του COVID-19 επηρεάζει την υγεία των αγαπημένων μας, τις επιχειρήσεις στις οποίες βασιζόμαστε, τη σταθερότητα της παγκόσμιας οικονομίας και την καθημερινότητά μας.

Καθώς συνεχίζουμε όλοι μας να αντιμετωπίζουμε αυτές τις πρωτόγνωρες και εξελισσόμενες προκλήσεις, στην Three Sixty Marketing αναλογιστήκαμε πώς θα μπορούσαμε να φανούμε χρήσιμοι με τα δικά μας μέσα. Με τον δικό μας τρόπο.

Παραμένοντας πιστοί στις αξίες μας, εργαζόμαστε για να στηρίξουμε και να διατηρήσουμε τους εργαζόμενούς μας, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.
Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε στο μέτρο που μπορούμε και με τα μέσα που διαθέτουμε στην όσο το δυνατόν ταχύτερη προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα που αδιαμφισβήτητα θα διαμορφωθεί την επόμενη μέρα στην αγορά.

Στην Three Sixty Marketing πιστεύουμε πως η επικοινωνιακή στρατηγική κάθε επιχείρησης θα πρέπει να σχεδιαστεί εκ νέου σε μια «λευκή κόλλα χαρτί». Η στρατηγική αυτή θα πρέπει να υλοποιηθεί σε τρεις χρονικούς ορίζοντες (άμεσα, μεσοπρόθεσμα, μακροπρόθεσμα) και η ιεράρχηση των αναγκών και προτεραιοτήτων να γίνει με δυναμικό τρόπο. Ο σχεδιασμός μίας στρατηγικής από το μηδέν είναι σίγουρα μία χρονοβόρα διαδικασία.

Θέλοντας έτσι να βοηθήσουμε τους πελάτες και συνεργάτες μας να μην χάσουν πολύτιμο χρόνο, ο οποίος θα είναι δυσεύρετος όταν οι καταναλωτές επιστρέψουν στις αγορές, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτή την κίνηση, παρέχοντας επιπρόσθετες ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες, εξετάζοντας τις ανάγκες κάθε συνεργάτη ξεχωριστά.
Με την κίνηση αυτή ευελπιστούμε να μπορέσουμε να φανούμε χρήσιμοι ώστε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί το συντομότερο τη δύσκολη και δυσάρεστη αυτή συγκυρία με τις όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Ελπίζουμε να υπάρξουν και άλλες εταιρείες που θα συμμετάσχουν μαζί με την Three Sixty Marketing στην καμπάνια μας #WeWinTogether για την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, με όποιο τρόπο μπορούν. Η επόμενη μέρα θα πρέπει να γεννήσει πολλές συνέργειες, αφού καμία επιχείρηση δεν θα μπορεί να τα καταφέρει μόνη της. Όλοι μας οφείλουμε να στηρίξουμε τους εργαζόμενούς μας και να αναζητήσουμε τρόπους καθοδήγησης των πελατών μας υπό τις αντίξοες αυτές συνθήκες.

Τις δωρεάν επιπρόσθετες υπηρεσίες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ΟΛΟΙ οι συνεργάτες της Three Sixty Marketing (παλιοί και νέοι) για το διάστημα των επόμενων 4 μηνών (1/4-31/7). Θα αφορά επιπρόσθετες υπηρεσίες σε ήδη ενεργά πακέτα και όχι έκπτωση σε αυτά».

Διαβάστε ακόμη

Αυθεντικό Μαγιάτικο Πάσχα με τη φιλοξενία της Grecotel

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Ο Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου

Δράση «ζωής» στη Ρόδο με τους μαθητές σε πρώτο πλάνο

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των SUPER MARKET ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ μόλις βγήκε!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,7 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα