Η λέσχη Lions ενισχύει το δημοτικό συσσίτιο Ρόδου

Η λέσχη Lions ενισχύει το δημοτικό συσσίτιο Ρόδου

Η λέσχη Lions ενισχύει το δημοτικό συσσίτιο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 366 ΦΟΡΕΣ

Ως γνωστόν, βρισκόμαστε στο μέσο μίας παγκόσμιας πανδημίας με άμεσες και έμμεσες συνέπειες, ανθρωπιστικές και οικονομικές. Οι Lions, η μεγαλύτερη ανθρωπιστική οργάνωση με πάνω από ένα εκατομμύριο μέλη σε όλον τον κόσμο, βοηθά και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όσο και όπου μπορεί.

Η Λέσχη Lions Ρόδου συνεπής στο «Μένουμε Σπίτι», παρέδωσε χθες τρόφιμα για την ενίσχυση του Δημοτικού Συσσιτίου της πόλης μας, ύστερα από την έκκλησή τους. Πιο συγκεκριμένα, παρέδωσε 87 kg σε μπούτια κοτόπουλα, κατεψυγμένα λαχανικά (30τμχ του 1kg αρακά και 35τμχ του 1kg φασολάκια) και διάφορα τρόφιμα μακράς διαρκείας (διάφορα όσπρια, ζυμαρικά, ντοματάκια κονσέρβα, λάδι).

Η Λέσχη Lions ευχαριστεί στις επιχειρήσεις Πάππου supermarket, Μπίλλη Θεμελίνα και Καραβόλια Μιχάλη για την άμεση ανταπόκρισή τους. Μία ακόμα δράση που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι η οικονομική χρηματοδότηση υλικών απαραίτητων για την κατασκευή 60 προστατευτικών προσωπίδων για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Ρόδου.

Η εκτύπωση των προσωπίδων θα πραγματοποιηθεί από την Κα Αγγελική Νικολάου, της οποίας ήταν και η αρχική ιδέα, καθηγήτριας του 1ου Γυμνασίου Ρόδου με τη βοήθεια του 3D Printer που διαθέτει το σχολείο. Εκ μέρους της Λέσχης Lions εκφράζεται τεράστιο ευχαριστώ στην Κα Νικολάου και στη Γυμνασιάρχη Κα Βογιατζή Μαριέττα για τη συμβολή τους για την επίτευξη του στόχου αυτού.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο