Με φανελάκι του ροδίτικου συγκροτήματος OUTPASS ο Αντώνης Κανάκης στο «Βινύλιο»

Με φανελάκι του ροδίτικου συγκροτήματος OUTPASS ο Αντώνης Κανάκης στο «Βινύλιο»

Με φανελάκι του ροδίτικου συγκροτήματος OUTPASS ο Αντώνης Κανάκης στο «Βινύλιο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1561 ΦΟΡΕΣ

Μια έκπληξη στους φίλους των OUTPASS, μα και στα ίδια τα μέλη του επιφύλαξε προχθές το βράδυ ο Αντώνης Κανάκης, μέσα από τη δημοφιλή διαδικτυακή πια εκπομπή «Βινύλιο».

Ο παρουσιαστής και σημαντικός ραδιοφωνικός παραγωγός εμφανίστηκε φορώντας το μπλουζάκι του ροδίτικου συγκροτήματος progressive κι art rock, ως δείγμα τουλάχιστον της θέσης που κατέχει πια στα μουσικό στερέωμα στη χώρα μας, αλλά και της προσπάθειας όλων όσοι το απαρτίζουν, για να προσφέρουν κάτι εναλλακτικό μέσα από τις δημιουργίες τους.

Να αναφερθεί πως από το «Βινύλιο», που μαζί με τον Αντώνη Κανάκη παρουσιάζουν οι Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος, δίνεται βήμα και σε νέους μουσικούς γενικότερα, ώστε να κάνουν γνωστές τις δημιουργίες τους, ενώ αρκετοί απ’ αυτούς ερμηνεύουν από τον χώρο όπου βρίσκονται ζωντανά τα τραγούδια τους, αφού δίνεται πια μέσω της τεχνολογίας η δυνατότητα για κάτι τέτοιο.

Σε ό,τι αφορά τους OUTPASS, η πορεία τους είναι συνεχώς ανοδική, καθώς και το τελευταίο τους άλμπουμ “Tales of Aeolus” ψηφίστηκε το κορυφαίο όσον αφορά τα αγγλόφωνα συγκροτήματα στην Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως οι δύο συναυλίες τους στη Ρόδο, τόσο στη Μεσαιωνική Τάφρο όσο και στο κινηματοθέατρο «Ρόδον» τα δύο προηγούμενα χρόνια, είχαν επιτυχία κι απέδειξαν πως και το κοινό της Ρόδου αναγνωρίζει αυτή την προσπάθεια.

Τα μέλη που απαρτίζουν τους OUTPASS είναι οι: Στέργος Φουτούλης (τύμπανα), Ηλίας (Lee) Μαυρόστομος (φωνητικά), Σοφία Βασιλαράκη (φωνητικά), Αλέξανδρος Χούλης (κιθάρα), Παναγιώτης Πατσάης (μπάσο), Αντώνης Αναστάσης (τσέλο) και Νεκτάριος Καλομοίρης (πλήκτρα).

Διαβάστε ακόμη

Ο ιδιαίτερος λόγος πίσω από το ταξίδι του Γιώργου Τσαλίκη στη Ρόδο: «Ήταν ένα τάμα!»

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Μιρέλας Πάχου με τίτλο "Τα τυχερά τριφύλλια"

Νέο τραγούδι για τη Ροδίτισσα καλλιτέχνιδα Emmanouéla

Καίτη Γαρμπή: Θετική στον κορωνοϊό – Ακύρωσε τη συναυλία της στη Ρόδο

Χαμός σε Σύμη και Ρόδο για τη «Γη της Ελιάς» – Κοσμοσυρροή στα γυρίσματα

Συγκινημένος ο ιερέας των Απολλώνων μιλά για τον αγώνα ζωής του Τριαντάφυλλου (βίντεο)

Survivor: Συγκινεί η μητέρα του Tριαντάφυλλου: «Θέλω να φύγει από το παιχνίδι» (βίντεο)

Ο έφηβος Τριαντάφυλλος τραγουδά «Φοβιτσιάρα μου» στη Ρόδο