Π. Κουνάκης: Πρέπει να στηριχθούν οι ντόπιοι επιστήμονες

Π. Κουνάκης: Πρέπει να στηριχθούν οι ντόπιοι επιστήμονες

Π. Κουνάκης: Πρέπει να στηριχθούν οι ντόπιοι επιστήμονες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 429 ΦΟΡΕΣ

Αναφορικά με την απόφαση της οικονομικής επιτροπής για τη συνεργασία της περιφέρειας με τον καταξιωμένο στο χώρο του ψηφιακού marketing Γιάννη Φώτη, εκ των συνιδρυτών και συνδιευθυνόντων της Novus Mind Ltd το μέλος της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» Παναγιώτης Κουνάκης δήλωσε:

«Χαιρόμαστε που στην περιφέρεια εμπιστεύονται επιτέλους και στηρίζουν τους ντόπιους και εξαιρετικά καταρτισμένους επιστήμονες όπως το Γιάννη Φώτη, γιατί αξιοποιείται το τοπικό ανθρώπινο δυναμικό. Παρά τα ρεκόρ που καταγράφει στον τουρισμό η περιοχή μας, σύμφωνα με την περιφέρεια, αρκετοί επιχειρηματίες και έμποροι δεν τα πήγαν και τόσο καλά τα τελευταία χρόνια και χρειάζονται στήριξη.

Υπέφεραν και τώρα έρχεται η χαριστική βολή. Όποιος έχει αντιρρήσεις ας ανατρέξει στις κατά καιρούς δηλώσεις του προέδρου του επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννη Πάππου και του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Ρόδου Νίκου Μπόνη.

Προτείναμε στον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο να συνδιαμορφώσουμε την επόμενη μέρα στα νησιά μας καταθέτοντας προτάσεις καθώς θα είναι πολύ δύσκολες οι καταστάσεις που θα προκύψουν. Ο κ. περιφερειάρχης απέρριψε την πρότασή μας λέγοντας ότι δε συνεργάζεται με συκοφάντες, επειδή είχαμε επισημάνει ότι παρά τα ρεκόρ και τις επιδόσεις στον τουρισμό η αγορά είχε δεχτεί καίριο πλήγμα, πολλά καταστήματα είχαν κλείσει και πολλοί συμπατριώτες μας αδυνατούσαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους».

Διαβάστε ακόμη

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων