Αποχαιρετισμός στον Δημήτρη Κρεμαστινό

Αποχαιρετισμός στον Δημήτρη Κρεμαστινό

Αποχαιρετισμός στον Δημήτρη Κρεμαστινό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 614 ΦΟΡΕΣ

Του
Μάνου Δ. Κόκκινου

Ορφάνεψε από χθες η ιατρική επιστήμη, ο κοινοβουλευτισμός και η Δωδεκάνησος.

Μεγάλη η απώλεια και μεγάλο το κενό που αφήνει πίσω του ο πρόωρος θάνατος του Δημήτρη Κρεμαστινού, ενός ανθρώπου που αφήνει έντονη τη σφραγίδα του δημιουργικού του έργου και της μεγάλης επιστημονικής και κοινωνικής του προσφοράς.

Τίμησε τον όρκο που έδωσε ως Γιατρός, ως Βουλευτής και Υπουργός και ανταποκρίθηκε με ευσυνειδησία σε όλες τις εντολές που του έδωσε η επιστήμη και η κοινωνία.

Υπερασπίστηκε με ζήλο τα συμφέροντα του Δωδεκανησιακού λαού, με κορυφαία προσφορά του το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, στη δημιουργία του οποίου υπήρξε αποφασιστική η συνεισφορά του και εκπροσώπησε επάξια τον Δωδεκανησιακό λαό στο ελληνικό κοινοβούλιο, αφήνοντας κι εδώ έντονα αποτυπώματα στην κοινοβουλευτική πορεία της Δωδεκανήσου.

Μέσα από την επιστήμη του εισέπραξε την ευγνωμοσύνη και την εκτίμηση πολλών συμπολιτών μας και ασθενών του για τις πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες που τους προσέφερε, αλλά και μέσα από την πολιτική του σταδιοδρομία εισέπραξε την εκτίμηση και εμπιστοσύνη του Δωδεκανησιακού λαού ως αντίδωρο των οποίων ο Δωδεκανησιακός λαός τον εξέλεξε σε όλες τις συνεχόμενες Βουλευτικές εκλογές πρώτο Βουλευτή στον κομματικό του χώρο.

Όσοι είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε μαζί του, θα διατηρούμε έντονη την ανάμνηση της αγάπης του στη δημοκρατία και τον άνθρωπο

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Διαβάστε ακόμη

Θάνος Ζέλκας: Μέτρα. Όχι ημίμετρα

Αγαπητός Ξάνθης: Ο κος Ζαχαριάδης, ένας ακάματος εργάτης της Δημοσιογραφίας και εκπομπής ήθους

Ηλίας Καραβόλιας: Το μέλλον που δεν βλέπουμε

Γιάννης Παρασκευάς: Μία βόλτα στη Λίνδο

Μανώλης Κολεζάκης: Σελίδες από την πολεμική ιστορία της Ρόδου

Ηλίας Καραβόλιας: Περί της δομής των πραγμάτων

Γιώργος Γεωργαλλίδης: Η ανάγκη επιστροφής της ελπίδας

Θεόδωρος Παπανδρέου: Έχει θέση η τιμωρία στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού;