Το Ronda Beach Bar-Restaurant σας υποδέχεται ξανά

Το Ronda Beach Bar-Restaurant σας υποδέχεται ξανά

Το Ronda Beach Bar-Restaurant σας υποδέχεται ξανά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2587 ΦΟΡΕΣ

Από σήμερα, Δευτέρα 25 Μαΐου, το Ronda Beach Bar-Restaurant υποδέχεται το καλοκαίρι και καλωσορίζει όλους τους αγαπημένους και πιστούς θαμώνες του.

Στο απόλυτο cozy rattan σκηνικό και με θέα τα γαλάζια νερά του Αιγαίου, το Ronda υπόσχεται να μας κάνει να αφήσουμε πίσω τους τελευταίους δύο δύσκολους μήνες και να χτίσουμε μαζί καινούριες καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Ο chef του Ronda, Μανώλης Πλατέλλας, η νέα προσθήκη στο δυναμικό του εστιατορίου κι έχοντας κατακτήσει δύο βραβεία Χρυσών Σκούφων – Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2019 & Top Notch 2020, υπογράφει το νέο μενού, δημιουργώντας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Ανακαλύψτε τις καλοκαιρινές μυρωδιές από ελληνικά και μεσογειακά μοντέρνα φαγητά, που επιμελείται ο chef καθημερινά. Το μενού ολοκληρώνουν ποικιλία θαλασσινών, φρέσκα ψάρια, dry aged κοπές με ψησίματα σε ξυλόφουρνο, στον Josper και σε αργεντίνικη σχάρα, επιλογές από το sushi bar και raw & cured platters, όπως ceviche και tartare.

Συνδυάστε τα ευφάνταστα πιάτα του μενού με κρασί από την πλούσια κι ανανεωμένη λίστα του εστιατορίου κι απολαύστε το γεύμα ή το δείπνο σας στο πιο ειδυλλιακό σημείο στο κέντρο της πόλης. Τα δημιουργικά cocktails των bartenders του Ronda είναι ιδανικά για να σας... συντροφεύσουν στην παραλία, για να ξεκινήσετε το γεύμα σας ή να δροσιστείτε τις βραδιές του καλοκαιρινού καύσωνα. Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Ronda,
Πλατεία Κουντουριώτη 6
Επικοινωνία: 6937404446
f: Ronda Rhodes

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!