Κρίσιμο διάστημα για τα διασυλλογικά του στίβου

Κρίσιμο διάστημα για τα διασυλλογικά του στίβου

Κρίσιμο διάστημα για τα διασυλλογικά του στίβου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 86 ΦΟΡΕΣ

Τις επόμενες ημέρες θα προκύψει η μορφή διεξαγωγής τους, πάντα με το σκεπτικό να μην επιβαρυνθούν οικονομικώς τα σωματεία

Τα διασυλλογικά πρωταθλήματα στον στίβο έχει αποφασιστεί από τον ΣΕΓΑΣ ότι θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι και η ΕΑΣ Δωδεκανήσου θα κάνει ό, τι μπορεί, ώστε να μην επιβαρυνθούν οικονομικώς τα σωματεία.

Για το λόγο αυτό υπάρχει η επικοινωνία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τους Δήμους, προκειμένου να διαπιστωθεί αν, μετά τα όσα άλλαξαν εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό, είναι σε θέση να καλύψουν τα έξοδα της μετακίνησης και της διαμονής των αποστολών.

Ήδη το διασυλλογικό Παμπαίδων-Παγκορασίδων α’ αποφασίστηκε να διεξαχθεί σε ομίλους Ρόδου και Κω, αλλά το ίδιο μπορεί να ισχύσει και για τις διοργανώσεις των Παίδων-Κορασίδων και των Ανδρών-Γυναικών. Η ΕΑΣ, τηρώντας πιστά το όποιο πλάνο της ομοσπονδίας, θέλει να μην χαθούν οι αγώνες αυτοί με χαρακτήρα κυρίως αναπτυξιακό, δίνοντας παράλληλα την πρόκριση και για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του καλοκαιριού.

Τις επόμενες ημέρες λοιπόν είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις και δεδομένα, πάνω στα οποία θα κινηθεί η διοργανώτρια. Επίσης αναμένεται μέσα στη βδομάδα και η επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. στον ΣΕΓΑΣ, όταν και θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για τη συνέχεια πάνω στη βάση του να μη χαθεί αγωνιστικά αυτή η χρονιά.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”