Αρχάγγελος ΑΣΚ: «Ζωτικής σημασίας αθλητική υποδομή»

Αρχάγγελος ΑΣΚ: «Ζωτικής σημασίας αθλητική υποδομή»

Αρχάγγελος ΑΣΚ: «Ζωτικής σημασίας αθλητική υποδομή»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 135 ΦΟΡΕΣ

Η γνωμοδότηση του τοπικού συμβουλίου Αρχαγγέλου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου για την εκπόνηση της μελέτης κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στη Λειβάδα είναι ίσως η αρχή για το μεγάλο αυτό έργο, λαμβάνοντας υπόψη την αναπτυξιακή σημασία του.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης την περασμένη Τετάρτη ήταν παρούσα η διοίκηση του Αρχάγγελος ΑΣΚ με επικεφαλής τον πρόεδρο Στέφανο Καραολάνη, όπως και ο προπονητής Σταμάτης Χατζόπουλος, διαπιστώνοντας ότι, τόσο οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και η κοινωνία γενικώς στην περιοχή είναι μαζί, για να κινηθούν οι όποιες διαδικασίες, να ξεπεραστεί το όποιο γραφειοκρατικό κώλυμα και να δημοπρατηθεί το έργο, ξεκινώντας, αν αυτό καταστεί δυνατόν, μέσα στο 2021.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Νίκος Διμέλης, πρότεινε μάλιστα να γίνουν κι εργασίες στο υπάρχον ανοικτό γηπεδάκι μπάσκετ με αποδυτήρια στην περιοχή της Λειβάδας, ό, τι καλύτερο δηλαδή προς εξυπηρέτηση των ακαδημιών του Αρχάγγελος ΑΣΚ. Έτσι λοιπόν ο Δήμος Ρόδου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η τοπική κοινότητα Αρχαγγέλου ως μια δύναμη μπορούν να κινηθούν για το κλειστό που θα κοσμεί ουσιαστικά όλη τη Νότια Ρόδο.

Σημαντικό ρόλο φυσικά και δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς, έπαιξε η υπογραφή τον περασμένο Φεβρουάριο του Μνημονίου του Υπουργείου Πολιτισμού κι Αθλητισμού στην Περιφέρεια, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για τη συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τη δημιουργία νέων αθλητικών ποδομών.

Η διοίκηση του Αρχάγγελος ΑΣΚ, που από την ίδρυσή του έχει κάνει ό, τι μπορεί, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις κατασκευής του κλειστού στη Λειβάδα, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, χαιρετίζοντας τις όποιες πρωτοβουλίες, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις:

«Ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ. χαιρετίζουν την ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Αρχαγγέλου, σχετικά με τη γνωμοδότηση προς τις αρμόδιες υπηρεσίες και το Δημοτικό Συμβούλιο, για την εκπόνηση μελέτης της ανέγερσης του κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή της Λειβάδας.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Νικόλαο Διμέλη, τα μέλη της πλειοψηφίας αλλά και τις μειοψηφίας, όπως και τον αντιδήμαρχο Γεώργιο Πατσάη, για το ειλικρινές ενδιαφέρον τους και τη συστράτευσή τους στην κοινή προσπάθεια να αποκτήσει επιτέλους ο τόπος μία ζωτικής σημασίας, σύγχρονη αθλητική υποδομή.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι περαιτέρω εξελίξεις, τόσο από την πλευρά του Δήμου Ρόδου, όσο και στη συνέχεια από εκείνη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα είναι τέτοιες, που θα δικαιώσουν τις προσδοκίες της τοπικής κοινωνίας».

Διαβάστε ακόμη

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα